„Pe mama o omor prima, apoi pe colegii de clasă…„ Cine este elevul de 17 ani care a planificat un adevărat masacru

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 22 iul 2022, 15:13

Elevul de liceu care plănuia un masacru

Sursa: peexl.com

Deși pare greu de crezut, un minor a planificat, cu sânge rece, uciderea propriei mame și a colegilor de clasă. Cine este băiatul care a planificat un adevărat masacru.

Deși pare greu de crezut, la numai 17 ani, un elev a planificat uciderea propriei mame și a colegilor de clasă.

Băiatul a fost la un pas de comiterea unui odios masacru, iar cea care i-a dejucat planul a fost chiar femeia pe care urma să o omore prima. Cine este elevul care a planificat un adevărat masacru.

Citeste si: A pus flori pe mormântul soției, apoi a murit de durere! Soțul învățătoarei ucise în masacrul din Texas nu a putut supraviețui fără aceasta

Cine este elevul care a planificat un adevărat masacru

Un adevărat masacru era pe cale pe cale să comită un elev în vârstă de 17 ani care studia la un liceu din Washington. Cea care a împiedicat tragedia în ultima clipa este chiar mama băiatului, Nichole Schubert, care a povestit în cadrul unui interviu acordat jurnaliștilor „Good Morning America„ despre tragedia care le-a distrus familia, care a salvat zeci de vieți nevinovate.

Fiul acesteia părea un adolescent obișnuit până într-o zi când Nichole i-a descoperit acestuia un jurnal ascuns, în timp ce îi făcea curat în camera.

În cadrul acestui jurnal, băiatul de 17 ani pusese la cale, pas cu pas, un odios masacru. Acesta intenționa să își ucidă prima dată propria mamă, după care urma să meargă la școală, acolo unde ar fi trebuit să-i ucidă pe colegii de clasă.

Primul instinct, ca părinte, este să-ți protejezi copilul. Dar am simțit că el este capabil să comită aceste crime și am știut că la închisoare va fi mai sigur pentru el. Nu mai era vorba doar despre mine, era vorba despre o școală întreagă, sute de oameni, sute de copii. El este copilul, eu l-am adus pe lume. Mă doare enorm„, a declarat Nichole care a dorit, prin expunere poveștii ei, să atragă atenția părinților.

Atacurile armate soldate cu zeci de victime reprezintă o problemă națională în America, iar mare parte dintre aceste masacre sunt comise de tineri care nu au împlinit încă 18 ani.

În fața anchetatorilor, Schubert a declarat că planul odios pus la punct, pe care mama sa l-a descoperit, nu reprezintă decât o poveste fictivă și că nu vorbea serios atunci când a scris că dorește prima dată să-și omoare mama, iar apoi să continue cu colegii de clasă.

Citeste si: Cine este autorul masacrului din Texas care a împușcat mortal 19 copii și 2 adulți. Salvador Ramos a început ziua împușcându-și bunica

Anchetatorii nu au crezut versiunea acestuia, iar băiatul care avea 17 ani în 2019, atunci când fapta sa a fost descoperită, a ajuns în spatele gratiilor.

Chiar dacă este distrusă de durere, mama acestuia se consolează cu gândul că a salvat zeci de vieți nevinovate, sacrificând libertatea propriului fiu.

"Este copilul meu. Îl iubesc necondiționat. Voi fi mereu acolo pentru el. Îl voi iubi mereu, indiferent de ceea ce face„, le-a mai declarat aceasta jurnaliștilor. 

Joe Biden a solicitat restricționarea accesului la armele de foc

Senatorii americani pregătesc un proiect de lege care vizează restricţionarea accesului la armele de foc în urma unei serii de atacuri mortale. 

Proiectul introduce verificări mai stricte ale antecedentelor penale şi psihologice pentru cumpărătorii de arme cu vârsta cuprinsă între 18 şi 21 de ani, precum şi un control mai bun al vânzării ilegale de arme şi finanţarea programelor de sănătate mintală.

Printre propunerile președintelui american referitoare la restricționarea accesului la arme se numără interzicerea puştilor de asalt şi a încărcătoarelor de mare capacitate, verificarea antecedentelor tuturor celor care cumpără arme- nu doar a celor sub 21 de ani – şi obligativitatea de a ţine armele închise.

Preşedintele SUA a cerut Departamentului Justiţiei să propună reglementări pentru depistarea armelor de foc care au fost modificate artizanal şi care sunt deţinute ilegal.

„Pe mama o omor prima, apoi pe colegii de clasă…„ Cine este elevul de 17 ani care a planificat un adevărat masacru

De asemenea, vor fi elaborate norme pentru intensificarea controalelor privind profilul psihologic al persoanelor care vor să cumpere arme de foc. În plus, pistoalele cu dispozitive de fixare pe braţ vor fi reclasificate, astfel încât să fie verificate mai atent de autorităţi. Preşedintele SUA a cerut Congresului să adopte rapid măsuri pentru extinderea controalelor asupra vânzărilor armelor de foc.

Citeste si: „Măcelarul de la Bucha”, binecuvântat de Biserica Ortodoxa Rusă! El este comandantul care a ordonat violurile si crimele de lângă Kiev

Sursă: goodmorningamerica.com

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies