„Pe mama, o bătuse cu un baros. A aruncat benzină pe mine”. Oana Lis rememorează traumele cauzate de tatăl care avea probleme cu băutura

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 feb 2023, 14:37

Ona Lis a fost abuzată sexual și fizic de către tatăl ei, iar aceste lucruri au lăsat o rană adâncă în sufletul său

Sursa: Captură YouTube, facebook

Oana Lis a avut o viață grea, în special copilăria, totul fiind cauzat de tatăl său care bea peste măsură. Acesta devenise alcoolic, lucru ce îl făcea să se piardă cu firea de multe ori și să își verse furia pe propria familie.

Oana Lis și-a deschis sufletul în

cadrul emisiunii „ În Oglindă ”, difuzată pe canalul de YouTube theXclsuive, povestind o parte din momentele în care viața ei a fost pusă în pericol chiar de către tatăl acesteia.

Oana Lis și mama ei au fost la doar un pas de moarte din cauza tatălui

Oana Lis, fratele și mama ei au fost victimele violenței tatălui. Ona Lis a fost abuzată sexual și

fizic de către tatăl ei, iar aceste lucruri au lăsat o rană adâncă în sufletul său.

„Mama mea avea probleme emoționale, încă nu i se diagnosticase boala și a fost foarte, foarte greu. Eu, acum, ca și psiholog, îmi dau seama că ea avea nevoie de psihiatru, de psiholog, pentru că avea tot felul de diagnostrice greșite, din punctul meu de vedere.

Erau, de fapt, probleme emoționale

și se și spune că un om nu are cum să se vindece acolo unde i s-a făcut rău. Ea ar fi trebuit luată din acel mediu, pentru că ea era terorizată de tatăl meu, bătută, ea nu avea cum să fie bine acolo. Era un mediu favorizant pentru problemele ei emoționale.

Citește și: Oana Lis a fost abuzată de tatăl ei: „Mi-a spus că e ceva normal să se întâmple lucrul ăsta între noi”. Dezvăluirile tulburătoare ale soției fostului primar al Capitalei

La un moment dat, am un flash cu mama mea, o bătuse cu un baros și arăta ca un dalmațian. Pur și simplu, am chemat Salvarea, pentru că era inconștientă.

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Apoi, a fost un episod în care a vrut să ne dea foc. Mi-a dat foc, eram în pijama. A aruncat benzină pe mine și am avut noroc că stăteam la un parter înalt și am sărit pe geam. Dacă era băut?! Omul își schimbă foarte mult comportamentul atuni când bea.

Atunci, nu îmi explicam, era normalitatea noastră. Chiar dacă chemam poliția, tot pe noi ne amenda. Tebuia să rog vecinii să cheme poliția, să nu ne certe el că am chemat poliția”, a povestit aceasta.

Toți membrii familiei treceau prin clipe de groază din cauza tatălui

Din cauza faptului că tatăl ei era alcoolic, fratele ei mai mic, mama lor și Oana Lis încasau loviturile venite din partea tatălui. Acesta își perdea mereu cumpătul și căuta, în permanență, un subiect de ceartă.

Citește și: Viorel Lis a fost la Maria Câmpina pentru a fi împreună cu Oana Lis! Dezvăluirile Mariei Câmpina îl lasă cu gura căscată pe Adiță: „M-a luat și m-a dus cu mașina acasă”

„El ar fi avut nevoie, în primul rând, să renunțe la alcool, ar fi avut nevoie de tratament psihiatric. Omul era cu probleme.(...) Era alcoolic.  Ori eram eu bătută, ori era fratele meu, ori era mama mea, cineva lua bătaie zilnic, trebuia să se întâmple, că motive găsești. Un om alcoolic caută de ceartă”, a mai precizat Oana Lis.

Elis Armeanca, dezvăluiri emoționante la „Fiță cu Adiță”. Artistul recunoaște cum l-a marcat moartea mamei lui: „A fost un șoc”

 

 

 


Episodul 79 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 27 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.