Paulo Pires, Regele Ioan al 5-lea, din serialul “Aleasa Regelui” sarbatoreste “majoratul” casniciei

Paulo Pires, protagonistul serialului “Aleasa Regelui”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 23:30, la Kanal D, sarbatoreste “majoratul” casniciei.

Paulo Pires, celebrul actor si fost model de origine portugheza, in varsta de 51 de ani, interpretul personajului principal, Regele Ioan al 5-lea, al Portugaliei, din serialul “Aleasa Regelui”, este un familist convins si un tata model pentru cei doi copii ai sai.

Recent, intr-o postare pe o retea de socializare, actorul si-a anuntat fanii ca se implinesc 18 ani de cand este casatorit cu Astrid Werdnig, fostul model de origine austriaca.
Alaturi de sotie si de cele doua fiice, Chloe si Zoe, Paulo Pires a plecat in locul unde a inceput frumoasa poveste de dragoste dintre cei doi, in Maria Worth, Austria. Frumoasa familie a impartasit fanilor momente din calatoria sa, acestia fiind incantati sa ii vada pe toti 4 impreuna.

Printre locurile pe care le-au vizitat se numara si locul in care cei doi soti si-au unit destinele, biserica in care cei doi s-au casatorit in urma cu 18 ani.


Pe Paulo Pires, interpretul personajului Regele Ioan al V – lea, il puteti urmari in serialul “Aleasa Regelui”, in rolul principal, alaturi de Joana Ribeiro, personajul Paula, de luni pana vineri, de la ora 23:30, la Kanal D.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate