Patinoare în București. Unde sunt amplasate și care este orarul de funcționare

,

Există 22 de patinoare în București, atât în aer liber, cât și în interior. Dacă sunteți fanul acestui sport, vă puteți bucura de el, indiferent de cartierul în care locuiți.


In articol:

Chiar dacă sezonul de iarnă este încă departe, cei care adoră să se dea cu patinele așteaptă cu sufletul la gură momentul în care vor putea face acest lucru, chiar și în aer liber. În București oferta este destul de variată, așa că aveți de unde alege. 

Cele mai căutate patinoare în aer liber din București

Iarna este anotimpul perfect pentru fanii patinajului. Deși în București în ultimii ani nu ne-am putut bucura prea mult de zăpadă, iar iernile au fost destul de blânde, asta nu înseamnă că oamenii nu au putut merge la patinoar. În capitală există 22 de patinoare, dintre care 18 sunt în aer liber și 4 în interior. 

Copiii sunt cei mai fericiți atunci când vine vorba de patine, dar există și foarte mulți adulți care practică acest sport, pentru a se relaxa și pentru a se simți bine alături de cei dragi. 

Patinoarul Cișmigiu este unul dintre cele mai căutate din București. Situat în parcul cu același nume, acesta este artifical, cu o suprafață de 3.000 de metri pătrați și este în aer liber. În același timp, pot intra pe el aproximativ 1.000 de oameni. Este deschis de luni până duminică, dar are program din două în două ore. Între acestea există o oră de pauză, pentru ca patinoarul să fie întreținut. 

Patinoarul funcționează după cum urmează: 10-12, 13-15, 16-18, 19-21, iar în fiecare vineri și sâmbătă seară, programul se prelungește până la miezul nopții.  

Patinoarul pentru copii de la Opera Comică este exclusiv pentru cei mici și se află chiar în incinta acestei instituții. Acesta este în aer liber și este deschis doar vineri, de la 17:00 la 21:00, și sâmbăta și duminica, de la 10:00 la 21:00. Patinoarul este situat pe Calea Giulești, lângă Podul Grant. 

Patinoarul Promenada pe Patine se află pe terasa mall-ului Promenada, la nivelul 2. Acesta are 600 de metri pătrați și este în aer liber. Programul este de luni până duminică. 

Patinoar Veranda Mall este în sectorul 2, în zona Bucur Obor, în incinta mall-ului cu același nume. Patinoarul are 650 de metri pătrați și este deschis în fiecare zi. 

Patinoarul ParkLake se află în grădina mall-ului ParkLake. Este funcționabil în fiecare zi, de luni până duminică, în următoarele intervale orare: 10:00 - 13:00, 14:00 - 17:00 și 18:00 - 22:00. 

Unde patinăm în interior

Patinoarele în aer liber se vor deschide de-abia atunci când vremea va fi suficient de rece, deci peste câteva luni. Dacă nu mai aveți răbdare și vreți cu orice preț să patinați, faceți o vizită la AFI Cotroceni. În interiorul mall-ului se află și un patinoar care este deschis pe întreaga durată a anului, deci și vara. 

Se poate patina în fiecare zi, de luni până duminică, timp de 90 de minute și cu o jumătate de oră de pauză între sesiuni. Aici aveți posibilitatea de a vă face și abonamente, fie în timpul săptămânii, de luni până vineri, sau chiar pe toată săptămâna. Prețurile pornesc de la 130 de lei, pentru copiii mai mici de 12 ani, și pot ajunge la 210 lei, pentru adulți. Abonamentele au incluse 10 ședințe. 

Patinoarul se deschide la ora 10:00, în cursul săptămânii, și la 12:00, în week-end. De luni până joi, ultima sesiune se va termina la 22:00, la fel și duminică, iar vineri și sâmbătă este prelungită până la 22:30.  

O altă variantă de a practica acest sport în interior este și Patinoarul Țiriac Telekom Arena. Cu o suprafață de 4.863 de metri pătrați, acesta are o capacitate de 500 de locuri. Funcționează în fiecare zi a săptămânii și este deschis chiar și vara. 

 

Citește și:

Bianca și Livian, amor în Istanbul? Dezvăluiri incendiare

Vicepreședintele Parlamentului Germaniei a murit, după ce i s-a făcut rău în timpul unei filmări/ VIDEO

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 26 octombrie – Prima parte- VIDEO. Cristina Mihaela, anunț la început de săptămână: "Cu siguranță, astăzi, cineva va...

Cine sunt favoriții săptămânii și ce concurent a fost eliminat din emisiune? Răsturnare de situație la Puterea Dragostei. Mesajul ascuns în Cutia Pandorei a dat totul peste cap

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 25 octombrie – A doua parte- VIDEO. Andreea, atac dur la adresa lui George. Incredibil ce a putut să îi spună


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies