Partida de sex intrerupta de politisti! Caz amuzant petrecut intr-o cafenea din Dej

Ce ti-e si cu dragostea asta! Doi soti din Dej n-au mai avut timp sa ajunga acasa. I-a apucat tandretea in toaleta unei cafenele.

Alertati de zbieratele ca din gura de sarpe, angajatii unei cafenele din Dej au banuit cel mai groaznic scenariu. In toaleta,  o doamna respectabila a fost tarata, inghesuita si siluita de un infractor! O ora s-au auzit tipetele, in spatele usii blocate.

Faceti cunostinta cu protagonistii, care, cu amorul lor, au pus pe jar autoritatile din oras. Asa un foc nebun s-a aprins intre cei doi, ca a fost nevoie de autospeciala pompierilor ca sa-l stinga. Cat timp s-a consumat, cu patima, iubirea, in fata usii inchise ascultau, stupefiati, angajatii, politia si pompierii.

Ce daca nu mai sunt demult la prima tinerete? Cei doi soti au aratat intregii lumi ca se iubesc exact ca-n prima zi. Usor rusinate, organele legii au luat taurul de coarne si au intervenit. Amorezii au fost dusi la politie, pentru identificare, iar apoi lasati sa plece. Pentru tot deranjul au primit doar o avertizare.
##VIDEO139579##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies