Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, apariție uluitoare în noul proiect! Este primul lui rol principal! Iată cine este partenera lui Edip Tepeli!

,

Actorul Edip Tepeli a cucerit publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul lui desăvârșit și cu un șarm aparte.


In articol:

Edip Tepeli, actorul care a dat viață personajului Kavruk, alias Parlitul în serialul Fiica ambasadorului, a demonstrat un talent uriaș și o pasiune arzătoare pentru profesia să în cei cinci ani de experiență pe platourile de filmare. Deși are doar 32 de ani, Edip Tepeli s-a străduit enorm pentru a-și construi pas cu pas carieră strălucită de astăzi.

După câteva roluri secundare jucate în seriale de excepție, tânărul actor a primit în sfârșit și primul lui rol principal în cadrul unui proiect amplu ce se anunță unul promițător. La finalul anului trecut, Edip Tepeli a revenit pe micile ecrane în Turcia, într-un nou serial istoric de succes.

Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, apariție uluitoare în noul proiect!

Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor cu mulți ani în urmă, în 2015 în distribuția serialului În dragoste și în război, iar de curând acesta a revenit la Kanal D în serialul Fiica ambasadorului, în care joacă rolul Kavruk, un tânăr cu probleme de sănătate, extrem de ambițios.

Edip Tepeli

Edip Tepeli, un actor talentat

[Sursa foto: Instagram Edip Tepeli]

Edip Tepeli a venit pe lume în anul 1989, în Izmir, acolo unde a crescut și a studiat până la vârstă liceului, când părinții săi au decis să se mute în Instabul, acolo unde și-a continuat apoi studiile universitare. La vârstă majoratului, Edip Tepeli a decis să urmeze Facultatea de Teatru în cadrul Universității din Istanbul, pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni un actor renumit.

Destinul avea să-i pregătească un drum lin către o carieră de succes în actorie așa cum visase cândva. În anul 2017, Edip a primit primul lui rol în serialul Yıldızlar Şahidim, care i-a și adus un prim pas către celebritate. Între anii 2019 și 2021, acesta a jucat în serialul Fiica ambasadorului, în care a avut mulți colegi consacrați de la care a învățat multe lucruri.

Citeste si: Kavruk- Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, căsătorit cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia! Iată imagini inedite de la nunta celor doi actori din 2017!

Spre

finalul anului 2021, Edip Tepeli a primit vestea cea mare, atunci când a fost cooptat să joace primul lui rol principal într-un serial de televiziune, alături de celebra actrița Ebru Sahin, în producția Destan. Deși părea inițial un scenariu dificil, tânărul Edip și-a luat inima în dinți și a acceptat proiectul că pe cea mai mare provocare a carierei sale de până acum.

Edip Tepeli

Edip Tepeli, in serialul Destan alaturi de Ebru Sahin

[Sursa foto: Instagram Edip Tepeli]

Pregătirile intense pentru noul serial Destan au început încă din toamna anului trecut, deoarece actorii au fost nevoiți să se adapteze cu noile decoruri, cu scenariul, cu personajele în sine. Înainte de Anul Nou, serialul a debutat pe micile ecrane în Turcia și a înregistrat o audiență mare, bucurându-se de un succes răsunător încă de la primele episoade difuzate.

Edip Tepeli

Edip Tepeli, in primul lui rol principal 

[Sursa foto: www.milliyet.com.tr]

Citeste si: Serialul “Fiica ambasadorului” cucerește România! Kanal D, lider de piață cu episodul difuzat aseară, la nivelul întregii țări și la orașe

 

Citește-ne pe

Citește și:

Dana Rogoz, în costum de baie: „Ţi se văd coastele”

Neslihan Atagul, surprinsă în ipostaze inedite în grădina casei sale din Istanbul! De necrezut cum și-a făcut apariția celebra actriță!

Circ în coaliție: PSD Iași îl acuză pe Costel Alexe că duce CJ numai în scandaluri, de frica DNA

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Edip Tepeli, Pârlitul din “Fiica ambasadorului”: “Primul sentiment pe care l-am simțit a fost îngrijorarea!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies