Parintii o credeau profesoara serioasa, dar isi petrecea noptile la videochat erotic. Ce imagini au gasit elevii cu o profesoara din Iasi

Cand nu era la catedra, dadea lectii pe internet... Nu pentru elevi, ci pentru adulti.

postazele deocheate in care se filma profesoara erau la un click distanta de oricine ar fi vrut s-o vada... Inclusiv de ochii curiosi ai elevilor. Desi videochatul este legal in Romania, superiorii femeii nici n-au vrut s-auda ca se ocupa cu asa ceva. Nu se potriveste, spun ei, cu statutul didactic, asa ca au declansat imediat o ancheta. Pana sa ia o decizie, profesoara le-a luat-o inainte.

CATRINA MARIA ANA - profesoara: "Incalca morala, incalca deontologia profesionala, incalca legea invatamantului. Au fost cativa copii care au semnalat acest lucru. Stim prea bine ca copiii sunt curiosi si pe internet gasesc multe."

Profesoara in cauza  a spus ca imaginile sunt trucate si a disparut. La telefon n-a fost de gasit.  Vecinii ei, la curent cu noutatile, isi fac cruce. Au aflat ce inseamna videochat abia acum... de cand cu profesoara.

Cel mai probabil, profesoara care era in timpul liber model de videochat isi va lua adio de la catedra. Inspectoratul scolar are de gand sa ia, in privinta, ei masuri dure. ##VIDEO154880##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate