Pamela Andreson a aruncat BOMBA: “Am fost violata de doua ori”

Marturisirile uimitoare ale celei mai sexy blonde a socat audienta de la Cannes, dar mai ales pe membrii familiei sale!

Pamela Anderson in varta de 46 de ani a facut dezvaluiri cutremuratoare saptamana aceasta la Cannes. Ea a povestit ca a fost abuzata sexual de bona ei pe cand era doar un copil si ca a fost violata de doua ori cand era doar o adolescenta.

Familia ei a auzit socata din presa despre ororile care i s-ar fi putut intampla. Mama ei a declarat nu a stiut niciodata despre aceste lucruri, iar fratele ei a plans ore in sir cand a auzit. "Mi-a sfasiat inima. E dureros pentru o mama sa afle ca fiica ei nu i-a putut impartasi asemenea intamplari", a declarat ea pentru Daily Mail. Femeia a adaugat ca dupa aceste marturisiri, Pamela i-a scris un email in care i-a spus sa nu ia nimic personal din cele dezvaluite, transmitandu-i totodata ca o iubeste foarte mult.

Pamela Anderson a copilarit in Nanaimo, Canada, iar politia s-a autosesizat deja. Diva blonda este asteptata la audieri pentru a da declaratii despre presupusul abuz sexual si cele doua violuri despre care a povestit presei. Mama actritei spera ca vinovatii sa plateasca chiar si dupa atata timp.

"Toate aceste istorisiri m-au socat! Pamela a trecut printr-o drama, e teribil ce i s-a intamplat, iar daca a trecut prin toate astea de una singura, atunci e si mai grav", a completat mama actritei, in varsta de 65 de ani.

Sa fie dezvaluirile Pamelei Anderson adevarate sau reprezinta doar o strategie de imagine? In orice caz, actrita e asteptata la politie, la audieri.

Carol Anderson, mama starului

Pamela Anderson in adolescenta alaturi de fratele si parintii ei

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate