Orhan are de gând să dezvăluie secretul care ar putea să le schimbe radical viața celor patru frați! „Voi aveți o cale de scăpare” Aflați ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00

,

Orhan decide să dezvăluie secretul care ar putea să le schimbe radical viața celor patru frați. Aflați cum va reacționa Kadir.

Producția Totul pentru familia mea, difuzată de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D, continuă să surprindă publicul cu noi momente tulburătoare și răsturnări uluitoare de situație care vor impresiona și vor genera emoții puternice și vor marca profund. Povestea impresionantă a celor patru frați greu încercați de destin va aduce în atenția telespectatorilor situații de viață din ce în ce mai complicate. Întâmplările dramatice vor continua sa le marcheze existenta celor patru frați, într-un nou episod fascinant din serialul Totul pentru familia mea, în această seară, de la ora 20:00, când Orhan, unchiul celor patru frați, are de gând să dezvăluie un secret cutremurător din trecutul familiei lor, care le-ar putea schimbă radical viața.

Astăzi în serialul Totul pentru familia mea: Orhan are de gând să dezvăluie secretul care ar putea să le schimbe radical viața celor patru frați

În această seară, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată pentru cei patru frați, Kadir, Omer, Asiye și Emel, deoarece unchiul lor, Orhan are de gând să le dezvăluie un secret care ar putea să le schimbe radical viață și i-ar putea ajută să pătrundă brusc în înalta societate. Măcinat de frământări și de remușcări, Orhan ajunge la capătul puterilor și va decide să le dezvăluie nepoților săi marele secret care ar putea să le aducă o viață îndestulată și să uite de toate necazurile și neajunsurile de până acum.

„Kadir... De fapt, voi aveți o cale de scăpare, băiete!(...) O să-mi pierd mințile!”, spune Orhan.

Citește și: Orhan, unchiul celor patru frați din serialul Totul pentru familia mea, un tătic devotat și un soț iubitor, în viața reală! Iată cine este superba actriță care i-a devenit soție, de curând, celebrului Cüneyt Mete!

Pe de altă parte, tânărul Olgucan se apropie din ce în ce mai mult de Harika, fata pe care a plăcut-o din prima clipă în care a cunoscut-o. În cele din urmă, tânăra va ajunge să îi destăinuie colegului ei faptul că nu este fiica faimoasei Suzan. Iar Melisa face și ea noi progrese și îi câștiga încrederea lui Kadir, dându-i tot mai mult de înțeles că îl place și că își dorește enorm să îl ajute pe el și pe frații lui să ducă o viață mai bună. Tânăra ii va mărturisi lui Kadir faptul ca ea l-a denunțat pe patronul service-ului auto, însă gestul ei nu va fi apreciat. 

Citește și: Cine este și câți ani are diabolicul Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, dincolo de platourile de filmare! Iată cum arăta celebrul actor Celil Nalçakan, în urmă cu aproape două decenii, la început de carieră!

Între timp, Omer și sora lui Asiye vor trece prin noi momente dificile în școală privată a familiei Ataman. Tânărul îi va reproșa unchiului Orhan faptul că nu i-a sprijinit așa cum ar fi trebuit să o facă și să le ofere adăpost în casă lui și nu în cotețul găinilor.

Orhan: Eu de ce sunt aici? Eu nu sunt unchiul vostru?

Omer: Tu nu ne-ai luat în casă! Ne-ai trimis în coteț! În coteț! Și acum mă întrebi de ce nu te-am sunat, de ce nu te-am întrebat! De ce să te sunăm?

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Câți ani are Turan Cihan Şimşek, actorul care joacă rolul carismaticului Oğulcan în serialul Totul pentru familia mea! Iată cine este iubita acestuia!

Discuții care riscă să arunce armonia UE în aer: E decizia care ar putea stopa inflația galopantă!

Câți ani are Turan Cihan Şimşek, actorul care joacă rolul carismaticului Oğulcan în serialul Totul pentru familia mea! Iată cine este iubita acestuia!

Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia! Iată cum arăta celebra Simge Selçuk, în urmă cu două...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies