Orbit de gelozie, și-a ucis soția în fața copilului de doar patru ani. Alexandru a înjunghiat-o pe Lilia de mai multe ori, cu un cuțit

,
Orbit de gelozie, un bărbat și-a ucis soția în fața copilului de doar patru ani

Alexandru a înjunghiat-o pe Lilia de mai multe ori, cu un cuțit

[Sursa foto: Il Gazzettino]

Tragedie în Mantegna, Italia. O femeie în vârstă de 41 de ani a fost ucisă de soțul ei, în vârstă de 35 de ani, chiar de față cu copilul lor, în vârstă de patru ani.

Alexandru Ianosi, un român în vârstă de 35 de ani, și-a ucis soția, Lilia Patranel, în vârstă de 41 de ani, după ce i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit.

Crima a avut loc în jurul miezului nopții, iar autoritățile au fost înștiințate de abia la ora 05.00 dimineața.

Un bărbat și-a ucis soția în fața copilului de patru ani, orbit de gelozie

Orbit de gelozie, un bărbat și-a ucis soția în fața copilului de doar patru ani

Alexandru a înjunghiat-o pe Lilia de mai multe ori, cu un cuțit

[Sursa foto: Il Gazzettino]

Lilia Patranel a fost ucisă în Veneto, în casa în care locuia din 2017, informează  Il Gazzettino. Când a fost interogat, criminalul și-a folosit pe deplin dreptul de a nu răspunde fără avocat.

După audiere, Alexandru Ianosi a fost dus la închisoare. Soția lui l-ar fi denunțat de mai multe ori pentru acte de violență domestică.

Citeste si: Un copil de șapte ani a fost găsit fără viață într-o mașină de spălat. Părinții îl dăduseră dispărut cu câteva ore înainte

Cei doi s-au certat foarte violent, moment în care bărbatul a luat un cuțit și, neținând cont de faptul că era de față copilul lor, în vârstă de doar patru ani, și-a înjunghiat soția de multiple ori, provocându-i moarte instantă. 

Lilia a cerut de mai multe ori ajutorul: „Mă bate, ajutați-mă”

Unii dintre vecini spun despre cei doi că erau o pereche liniștită, iar alții spun că nu puteau sta relaxați din cauza scandalurilor care se auzeau din apartamentul celor doi români. 

Alexandru a fost văzut de multe ori jucându-se cu copilașul în fața blocului și luându-l de la grădinița din Spinea. 

„A avut loc o crimă, dar nu putem explica de ce – spune un locuitor al aceleiași clădiri –. Nu am auzit nimic, nu s-au auzit strigăte”, spune un vecin.

„Făcea curățenie în case pentru a strânge niște bani pentru că are un copil mic. Ea a spus mereu că soțul ei a bătut-o și a insultat-o”, a declarat alt vecin.

Citeste si: Și-a ucis soția la doar patru zile de la nuntă, după ce a aflat ce boală are. Incredibil ce a făcut bărbatul cu trupul acesteia

„Erau un cuplu ca oricare altul, o familie pe care o vedeam des acasă”, a mai declarat încă un vecin.

Se pare că mulți știau de faptul că Lilia este abuzată de Alexandru, dar nimeni nu a făcut nimic, cu adevărat, pentru a-i oferi ajutor: „Mă bate. Ajutați-mă, nu mai știu ce să fac”, le-ar fi spus ea vecinilor.

Lilia a fost ucisă din cauza excesului de gelozie al lui Alexandru, iar copilașul de doar patru ani a rămas prea devreme fără mamă.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ipoteză nouă în cazul tinerei care și-a pus capăt zilelor în Cluj-Napoca! De ce ar fi recurs Maria la gestul necugetat. Detalii de ultim moment

Nicolae Ciucă: Războiul de la graniţă deja ne afectează. Vedem care sunt efectele economice, psihologice

Ipoteză nouă în cazul tinerei care și-a pus capăt zilelor în Cluj-Napoca! De ce ar fi recurs Maria la gestul necugetat. Detalii de ultim moment

Gest extrem din cauza unui conflict! Un bărbat și-a ucis soția după ce s-a certat cu ea. Motivul pentru care a recurs la uciderea femeii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies