OPT probleme care apar daca nu faci sex destul! Cu siguranta nu te asteptai al asta

In viata noastra, poate aparea un motiv cand, din diferite cauze, sexul nu mai are loc. Iata ce se intampla cu organismul nostru atunci.

1. Lubrifierea vaginala scade
Nelinistea provocata de lipsa de "exercitiu" poate scadea secretia de substante lubrifiante. Din pacate, aceasta poate face sexul dureros.

2. Disfunctii erectile
Doctorii nu pot spune sigur daca lipsa contactelor sexuale provoaca disfunctii erectile, sau invers, insa, cu singuranta, cele doua probleme sunt legate.

3. Un sistem imunitar slab
Se pare ca sexul regulat creste cantitatea de anticorpi din organism, asa ca te-ai putea imbolnavi mai des fara sex.

4. Probleme urinare
Sexul le ajuta pe femei sa isi lucreze muschii din zona pelivana, esentiali in controlul vezicii urinare. Exista riscul ca acestia sa se atrofieze in lipsa "exercitiului".

5. Tensiune sangvina ridicata
Poate nu iti dai seama, dar sexul iti mentine tensiunea scazuta. E o idee buna sa iti monitorizezi tensiunea daca nu mai esti o persoana activa din punct de vedere sexual.

6. Creste riscul de atac de cord
Sexul iti creste pulsul si echilibreaza nivelurile hormonilor sexuali, testosteronul si estrogenul. Se pare ca sexul regulat injumatateste riscul aparitiei bolilor de inima.

7. Probleme de memorie
Sexul ajuta la aparitia de noi celule in centrii memoriei din creier. Vestea buna e ca poti obtine acelasi efect daca faci sport mai des.

8. Creste riscul infectiilor urinare
In final, si un avantaj al vietii fara sex, pentru femei. Deoarece sexul creste riscul aparitiei unei infectii a tractului urinar, din cauza bacteriilor care pot ajunge acolo, lipsa sexului, elimina, bineinteles, acest risc.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate