Omorâtă în Ferentari, incendiată la Giurgiu. Cine e, de fapt, Giani, unul dintre criminalii Sabinei

,
Sabina Mircea
Noi informații în cazul crimei de la Giurgiu. Anchetatorii au stabilit cauza morții Sabinei și locul unde a fost comisa crima

După două săptămâni de audieri, anchetatorii au reușit să rețină trei persoane acuzate de uciderea și incendierea tinerei de 32 de ani găsită pe un câmp din județul Giurgiu.

Autorii ar fi un tânăr de 21 de ani și două surori de 26, respectiv 30 de ani, care locuiau împreună cu victima într-un apartament închiriat în cartierul Ferentari, din București.

Femeia a fost omorâtă în Ferentari și incendiată la Giurgiu

Toţi cei trei suspecţi au fost arestaţi preventiv, ei formulând contestaţii la această măsură. Ei sunt cercetaţi, în acest moment, pentru omor şi profanare.

Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi fost ucisă în bătaie în locuinţa din cartierul bucureştean Ferentari. Suspecţii au recunoscut parțial, dar declaraţiile sunt contradictorii. 

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul este proxenet, iar celelalte două femei- surori din Ferentari- practică prostituția. Și femeia ucisă avea aceeași ocupație.

Cei patru locuiau împreună, iar la crimă s-ar fi ajuns după ce au apărut neînțelegeri în casă, informează comunicatul Parchetului.

Criminalul Sabinei
Giani Dinu a transportat trupul Sabinei cu mașina pe câmpul din Giurgiu, cu toate că nu deține un permis auto.

Medicii legiști au stabilit și cauza morții:  șoc traumatic și hemoragic. Surse judiciare au declarat că,  anchetatorii au mai stabilit și că această crimă a fost comisă chiar în locuința din Ferentari.

Autopsia nu a evidențiat că Mihaela Sabina-Mircea ar fi fost abuzată sexual, iar cauza morții este stabilită cert în raportul medico-legal: șoc traumatic și hemoragic, nu moarte prin otrăvire.

Faptul că s-a găsit insecticid în corpul victimei dovedește că ea a înghițit acest lichid, dar nu într-o cantitate care să fi dus la deces”, au transmis surse judiciare.

Suspecții au susținut la audieri că victima ar fi băut o substanță toxică și că i-ar fi rupt coastele în timp ce încercau să o resusciteze. Însă, aceste declarații nu stau în picioare, în condițiile în care sursele   GÂNDUL.RO  au transmis că  ”este posibil ca varianta aceasta să fi avut la bază, ca sursă de inspirație pentru asasini, chiar articole din presă în care se explica modul în care puteau fi fracturate coaste dacă se stătea cu picioarele pe pieptul victimei”.

Potrivit anchetatorilor, între ei și victimă ar fi izbucnit un conflict în locuință. Femeia ar fi fost bătută crunt de cei trei care, în timpul interogatoriului, ar fi dat însă vina unul pe celălalt.

În final și-au recunoscut fapta. Au mărturisit că au așteptat să se întunece ca să poată scăpa de cadavru. Apoi au transportat- o cu mașina Silviei Constantin pe câmpul din județul Giurgiu și, împreună, au hotărât să o incendieze.

Bărbatul este iubitul uneia dintre inculpate, iar abuzul sexual la care ar fi fost supusă victima nu a fost confirmat în urma analizelor efectuate.

Criminalele Sabinei
Samira Constantin (foto stânga), Sabina Mircea (centru) şi Elena Constantin (foto dreapta)

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cum arată și cine este criminalul Sabinei, tânăra arsă în valiză la Giurgiu! Primele fotografii cu acesta

La Guvern se pregătește o măsură crucială: toate cifrele din noua Lege a bugetului de stat

Cum arată și cine este criminalul Sabinei, tânăra arsă în valiză la Giurgiu! Primele fotografii cu acesta

EI sunt criminalii tinerei incendiate din Giurgiu! Cei TREI au RECUNOSCUT crima!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies