În această seară, de la ora 20:00, în “Totul pentru familia mea”, Omer scoate la iveală faptele rele ale mătușii lui!

Author: Diana Tilă
Actualizat: 01 dec 2022, 10:56
Foto(4)

Momente tensionate se vor derula in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”, la Kanal D.

Serialul “Totul pentru familia mea” continuă în această seară, de la ora 20:00, cu noi întâmplări pline de dramatism și neprevăzute.  

Citește și: Akif Atakul din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație, alături de cea mai iubită femeie din viața sa! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan!

Omer scoate la iveala faptele rele ale matusii lui!

Noi provocări îi așteaptă în această seară pe cei patru frați, rămași orfani. Telespectatorii vor avea parte de o serie de emoții puternice și spectacolul unor situații de viață în care ne-am putea regăsi fiecare dintre noi.  

Omer află că mătușa lor i-a mințit și le-a luat banii. Tânărul o ia prin surprindere pe Şengül, pentru că nu se aștepta ca tinerii să scoată la iveala faptele sale.

Citește și: Cum arăta Suzan din serialul Totul pentru familia mea, în urmă cu douăzeci de ani, înainte de a recurge la operațiile estetice! Iată ce înfățișare avea actrița Ahu Yağtu la început de carieră!

Omer:" Te gândești mult la noi în ultima vreme, mătusă. De ce?"

Şengül:" Da, mă gândesc, Omer.

Noi suntem o familie."

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Omer:" Atunci, de ce ți-ai însușit banii pe care ți i-a dat dna Suzan pentru noi?"

Mai mult, Omer trece prin grele încercări. Tânărul se angajează la un magazin de telefoane, iar Tolga și Berk îi pun somnifere în ceai când este la magazin. 

 

Piedicile în viața celor patru nu contenesc, totul devine o cursă extrem de dură pentru supraviețuire. Iubirea pe care și-o poartă și amintirea vie a părinților îi vor ajuta pe cei patru frați să treacă prin toate încercările și vor ține piept cu stoicism tuturor nenorocirilor la care destinul îi va supune  

Loredana Chivu, primele declarații despre nuntă, după ce a primit inelul de logodnă în valoare de 87 de mii de euro. Când va avea loc marele eveniment din viața ei: ”Cu siguranță va fi ceva spectaculos”

Citește și: Berk din serialul Totul pentru familia mea, transformare radicală de look! Iată cum arăta tânărul actor Recep Usta cu părul lung, înainte de a începe filmările pentru această producție!

Nu pierdeți în această seară, de la ora 20:00, un nou episod încărcat de dramatism al serialului “Totul pentru familia mea”. Un serial impresionant, plin de emoție, în care suspansul și răsturnările de situație sunt nelipsite.  Expresivitatea actorilor și intriga puternică vor ține telespectatorii în suspans în fiecare zi, de luni pâna joi, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies