Oana Zavoranu:"Am zeci de ore inregistrate cu conversatii importante cu Melissa si Vanessa"

Oana Zavoranu:Am zeci de ore inregistrate cu conversatii importante cu Melissa si Vanessa

Vedeta marturiseste cum o agasau vrajitoarele cu telefoanele si cu mesajele pana a cedat.

Vanessa m-a contactat sa imi spuna ca mama mea a facut o groaza de farmece sa ma desparta de Pepe, ca parintii lui au facut vraji sa ne desparta. Am toate dovezile pe telefon. Vreau sa inteleaga lumea ca tot ce spun eu este probat. Am zeci de ore inregistrate cu conversatii importante cu melissa si vanessa. Acestea sunt probele mele pe care eu le-am facut si le-am pus la dispozitia politiei.

Oana a marturisit ca la inceput a crezut. Treceam printr-un divort si in momentul cand ea m-a sunat si mi-a zis ca am o problema, ca sunt inconjurata de oameni rai, ca nu trebuia sa va despartit. ca s epoate remedia totul. Ea a insistat cu cel putin 20-30 de mesaje. O medie de 5 mesaje pe zi.

Bruneta a marturisit ca s-a lasat convinsa de ele si a mers sa ii dea in carti. "Mi se spunea ca: i"n jurul tau vad ganduri negre, oameni rai care ti se arata cu o fata care nu iti spun. "Mama ta a castigat toate procesel prin mijloace oculte."

Vrajitoarele i-au promis ca, cu ajutorul magiei albe ii va face sa aiba o aura pozitiva daca va plati o suma de bani si daca le va aduce cateva lucruri personale de-ale ei. "Si mi-au cerut pentru descantec de 3 ori 9 milioane d elei vechi, ca asa lucreaza necuratul."

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate