Oana Lis, mărturisiri cutremurătoare despre cum a fost violată în repetate rânduri: ”Niciodată un copil violat nu are cum să fie de vină”

,

Oana Lis și-a făcut curaj și a vorbit despre cea mai cruntă perioadă din viața ei. Vedeta a fost violată în repetate rânduri de tatăl ei, în copilărie.


In articol:

Oana Lis a vorbit pentru prima dată despre traumele din copilărie, despre cum a fost abandonată de părinți, mama nu a iubit-o, iar tatăl a violat-o în repetate rânduri. 

Oana Lis, mărturisiri cutremurătoare despre cum a fost violată în repetate rânduri

Oana Lis a vorbit pentru prima dată despre traumele pe care le-a trăit în copilărie. Invitată în emisiunea Teo Show, soția fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, și-a deschis sufletul și a scos la lumină cele mai crunte momente pe care le-a trăit când era mică. Aceasta a resimțit cu durere în suflet abandounul părinților, dar, mai mult decât atât, lipsa afecțiunii mamei. Oana nu a simțit iubire din partea mamei, iar tatăl a violat-o când încă era foarte mică, ceea ce a afectat-o extrem de mult în timp, deși nu a acordat importanță la acea vreme.

”Niciodată un copil violat nu are cum să fie de vină, victima, în special femeile cad victime incestului, niciodată victima nu este de vină, și nu spun aceste lucruri, sincer, dacă nu scoteam asta din mine sigur făceam cancer sau altă boală autoimună, sau mai grav. La un moment dat nu mai puteam, pur și simplu, să concludez, cum ai spus tu la început, auzeam, credeam că am uitat, creierul credea că a uitat, dar când auzeam la știri cazuri de genul, cu copii violați, maltratați, îmi era rau, aveam stări de leșin.

Atunci mi-am dat seama că am o traumă în mine”, a spus Oana Lis.

Citeste si: Care este starea lui Viorel Lis? Oana, dezvăluiri despre cea mai mare frică a ei

Oana Lis și-a ieritat tatăl după tot ce i-a făcut, însă nu poate uita momentele în care a asistat la ieșirile nervoase ale acestuia, cum nu avea dreptul la mâncare sau iubirea obsesivă pe care printele ei i-a purtat-o.

Vedeta trage un semnal de alarmă către toate femeile care trec prin astfel de situații, victime ale violenței domestice și încearcă să le deschidă ochii. Deși anii au trecut, Oana nu a trecut pestre trauma suferită, însă va lupta în continuare și nu se va lăsa răpusă de cele suferite.

Citeste si: Oana și Viorel Lis, înglobați în datorii: ”Am rămas datori cu două luni la întreținere”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Care este starea lui Viorel Lis? Oana, dezvăluiri despre cea mai mare frică a ei

Contraziceri în coaliție pe taxa de solidaritate! Kelemen Hunor: 'Sună urât, nu sună prietenos, dar trecem printr-o perioadă grea'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Oana și Viorel Lis, înglobați în datorii: ”Am rămas datori cu două luni la întreținere”

Oana Lis, adevărul despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Mi-a spus unde vrea să fie îngropat”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies