O româncă a fost sechestrată într-un coteț de găini. Timp de opt zile, aceasta a fost drogată și bătută: „Te omor dacă încerci să pleci”

,
femeie-româncă-coteț-sechestrată

O româncă a fost sechestrată într-un coteț de găini, timp de opt zile

[Sursa foto: Istock]

O româncă a fost sechestrată într-un coteț de găini, timp de opt zile. Aceasta a fost supusă unor comportamente inumane și amenințată cu moartea, în cazul în care ar fi vrut să scape.


In articol:

O româncă a fost sechestrată într-un coteț de găini. Aceasta a fost supusă unui comportament inuman aproximativ o săptămână, după ce un bărbat din Maroc a răpit-o.

O româncă a fost sechestrată într-un coteț de găini

Un marocan în vârstă de 52 de ani a răpit-o pe româncă și a închis-o într-un coteț de găini, unde a ținut-o timp de opt zile și îi dădea să mănânce doar o dată pe zi.

Aceasta a fost umilită și agresată și chiar amenințată dacă ar fi încercat în vreun fel să scape. De fiecare dată când aceasta încerca să scape, marocanul o droga cu cocaină și o bătea. Vineri, 5 august, femeia a reușit să scape.

Marocanul se numește Mohammed Mobsit și este un traficant de droguri condamnat, conform Corriere della Sera. Românca a apelat la ajutorul polițiștilor și, după ce a povestit cele întâmplate, autoritățile l-au arestat pe vinovat.

Bărbatul din Maroc a fost acuzat de: furt, răpire, tâlhărie, violență sexuală, toate fiind comise timp de peste o săptămână.

Citeste si: Primul laborator din România de extragere a cocainei a fost găsit în Bihor. Columbieni, israelieni și români erau implicați

femeie-româncă-coteț-sechestrată

O româncă a fost sechestrată într-un coteț de găini, timp de opt zile

[Sursa foto: Istock]

Mai mult decât atât, magistrații au dispus arestarea preventivă a acestuia și, în timpul interogatoriului, Mohammed Mobsit a fost asistat de avocatul Federico Lugoboni, De asemenea, acesta a făcut uz de dreptul de

a nu răspune.

Mohammed Mobsit și românca se cunoșteau de un an

După ce audierile s-au încheiat, s-a aflat că bărbatul și femeia răpită se cunoșteau de doar un an. De asemenea, femeia a spus că acesta „a cerut, în mod repetat, să întrețină relații sexuale”, dar ea a „refuzat întotdeauna”, motiv pentru care a fost lovită, de fiecare dată, „cu pumnii și cu picioarele”.

„Ești doar a mea, nu vei pleca niciodată de aici. De acum înainte, familia ta sunt eu”, i-ar fi spus marocanul, conform femeii. „Luam drogurile pe care mi le aducea doar pentru a face față coșmarului pe care îl trăiam”, a mai dezvăluit aceasta.

Cu doar o zi înainte de a evada, bărbatul și-a dat seama că ostatica lui a reușit să își recupereze telefonul pe care acesta i-l luase, motiv pentru care a încercat să o „ștranguleze cu un cablu electric”.

Citeste si: O mașină a intrat în plin, într-o stație de autobuz- 3 persoane, rănite, printre care un copil de 13 de ani

Pe data de 29 iulie, românca și încă o prietenă au mers la o petrecere cu cocaină ce se desfășura la o cabană abandonată din San Bonifacio, iar Mohammed Mobsit era chiar cel care a adus drogurile.

„Am plătit 70 de euro pentru ele, apoi am adormit. Când m-am trezit a doua zi, prietena mea și ceilalți oameni plecaseră, în timp ce eu eram închisă acolo, fără ferestre, fără haine, fără telefon, cu lanțuri la uși”, a mai dezvăluit aceasta, potrivit gandul.ro.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

O nouă tragedie s-a produs în Bulgaria - 2 români răniți și 2 ucraineni au murit într-un îngrozitor accident de circulație

Ucraina anunță eliberarea a peste 400 de kilometri pătraţi în Herson

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Momentul producerii accidentului în care două fete de 13 și de 16 ani au murit pe loc - Mașina era condusă de un minor - Video

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies