O profesoară a fost prinsă că făcea sex cu două eleve de-ale ei. Una dintre fete s-a lăudat cu aventură: „Eu și profa ne iubim”

Un caz deosebit de grav a fost descoperit de mama uneia dintre eleve și-a auzit fiica discutând despre aventura pe care o are cu profesoara sa.



O profesoară a fost prinsă că făcea sex cu două eleve de-ale ei

Mama fetei a obligat-o pe tânăra de 16 ani să-i spună toate detaliile acestei relații nesănătoase. Amănuntele au îngrozit-o.

Vezi kanal d live

Potrivit poliției, relația dura de ceva vreme, însă după ce au intrat pe fir oamenii legii au aflat că profesoara de arte plastice nu era angrenată într-o singură aventură cu o elevă. Femeia în vârstă de 28 de ani a fost trimisă în judecată și a pledat vinovată pentru toate cele 48 de capete de acuzare.

Citeste si: Ea este cea mai importanta femeie din viata lui Burak Deniz (Baris din serialul "Povestea noastra")! Iata cum arata mama celebrului actor si ce relatie frumoasa are cu fiul ei!

nina scot, profesoara lesbiana

Citeste si: Cutremurător: povestea de viață dezvăluită de Ernest la Kanal D este despre Victor, dar ar fi putut fi despre oricare dintre noi

Cazul s-a petrecut în orașul australian Perth și este mediatizat de toată presa de la Antipozi, opinia publică fiind îngrozită de detaliile triunghiului amoros.

Citeste si: Sexul oral în lumea antică: de ce felaţia a fost considerată un dar de nerefuzat, dar şi o pedeapsă umilitoare

O profesoară a fost prinsă că făcea sex cu două eleve de-ale ei

Doi ani. Atât a durat până când cadrul didactic a fost prins, cele două victime ale „prădătoarei” fiind minore. Potrivit declarațiilor făcute de cele două fete, au întreținut relații intime cu profesoara în repetate rânduri, ceea ce i-ar putea aduce o pedeapsă de 20 de ani de închisoare.

sursa: a1.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate