O minoră a fost găsită însărcinată, într-un dulap, la un an și jumătate de dispariție

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 feb 2023, 10:04

Oamenii legii fuseseră sfătuiți să cerceteze casa în care fata a fost găsită

Sursa: pexels

O minoră în vârstă de 14 ani a fost dată dispărută în anul 2021, dar a fost găsită într-un dulap, într-o casă din Port Huron, Michigan.

O fată de 14 ani a fost găsită în viață, într-un dulap, însărcinată, la doar câțiva pași de doi bărbați cu care stăstea în casă.

Oamenii legii fuseseră sfătuiți să cerceteze casa în care fata a fost găsită.

O fată de 14 ani, dată dispărută, a fost găsită însărcinată, într-un dulap

Conform The Mirror, un membru al publicului a anunțat poliția că ar trebui să facă cercetări într-o casă din Michigan, Port Huron. Marți, 7 februarie, fata a fost găsită în viață, dar însărcinată.

Chiar și așa, persoanele care se aflau în acea casă „au negat vehement faptul că ar fi văzut-o” și le-au oferit polițiștilor „informații false”.

„Era destul de supărată, plângea și era destul de speriată. Nu era sigură ce urma să i se întâmple. Nu ne-au lăsat să intrăm.

Nu ne-au permis să vorbim cu nimeni din casă, ceea ce a fost un mare semnal de alarmă pentru noi.

Doamna a spus: « Întoarceți-vă cu un mandat de percheziție! ». Așa că am făcut-o", a spus Robert Watson, adjunctul șerifului.

Citește și: Două surori minore din Botoșani au fost agresate de propriul tată. Una dintre fete a fost agresată și de unul dintre colegii acestuia

Ulterior, atunci când perchezițiile au început, minora a fost descoprită într-un dulap de pe hol.

La doar câțiva metri de dulapul respectiv, doi bărbați se uitau la televizor, în timp ce spuneau că nu știu unde se află fata.

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Examinările de la spital au arătat că aceasta este însărcinată

Fata a fot dusă imediat la spital, pentru a beneficia de un examen de sănătate, iar rezultatele au arătat că este însărcinată, susține Robert Watson.

Mai mult decât atât, conform serviciilor de protecție a copilului, tatăl fetei a fost „foarte ușurat” de faptul că fiica lui a fost găsită în viață. „Vreau să fiu cu tatăl meu! Vreau să fiu cu tatăl meu”, a spus și fata.

„Când poți aduce un copil acasă la familia lui, mai ales când a fost plecat un an și jumătate, nu-mi pot imagina prin ce trece, de aceea această misiune este atât de importantă pentru mine”, a mai transmis Robert Watson.

Minorii care nu au împlinit 16 ani vor avea voie pe Facebook și TikTok doar cu acordul părinților. Ce proiect de lege pregătește Parlamentul

Citește și: „Tata i-a promis fetiței că o ia de nevastă”. Oana Lis, dezvăluiri tulburătoare despre modul în care tatăl ei a scăpat nepedepsit

În anul 2021, fata a fost dusă într-un centru de plasament, moment în care drepturile de custodie ale mamei sale fuseseră reziliate. În momentul în care aceasa a dispărut, statul încerca să stabilească custodia pentru tatăl acesteia, potrivit nbcnews.com.

Potrivit lui Watson, mama fetei este cea care a ajutat ca minora să plece din centrul de plasament. „Se investighează ambele aspecte, de răpire parentală și, de asemenea, potențialul comportament sexual criminal”, a precizat Michael Wendling, procurorul din comitatul St. Clair.

 


Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, fetele au corectat-o pe Lorena după ce aceasta s-a supărat pe ele pentru glumele nesărate făcute de Laurențiu.