O mamă a fost condamnată la 7 ani și jumătate de închisoare pentru că și-a înjunghiat vecinul pedofil. Femeia a mărturisit că fiul ei a fost abuzat de bătrânul de 77 de ani: "Am făcut ce ar face orice mamă"

,
O mamă a fost condamnată la 7 ani și jumătate de închisoare
Și-a ucis vecinul care i-a abuzat fiul

O mamă neajutorată și cuprinsă de disperare a recurs la un gest extrem. Femeia și-a ucis vecinul de 77 de ani care i-a abuzat fiul. Aceasta a fost condamnată la 7 ani și jumătate de închisoare pentru crima produsă.


In articol:

O femeie a primit 7 ani și jumătate de închisoare, după ce   și-a ucis vecinul pedofil care îi abuzase fiul. Aceasta a recurs la un gest extrem pe motiv că autoritățile nu au făcut nimic pentru a-i proteja băiatul.

Mărturiile unei mame care și-a ucis vecinul pentru binele fiului ei

Sarah Sands a fost condamnată la 7 ani și jumătate de închisoare pentru uciderea vecinului ei Michael Pleasted, în vârstă de 77 de ani. Bărbatul a avut 24 de condamări la procesul din 2015, pentru infracțiunile sexuale pe care le-a făcut în ultimii 30 de ani.

”Am făcut ce ar face orice mamă pentru că i-a făcut asta fiului meu Bradley, băiețelul meu. Nu am crezut niciodată că voi fi capabilă. Nu mă mândresc cu asta, dar măcar știu că nu poate răni pe nimeni altcineva. Nu sunt o persoană rea, dar știu că am făcut un lucru rău. Nu am negat asta niciodată și am fost pedepsită. Nu aș mai ucide niciodată. Nu mă văd ca pe un criminal. Dar nu regret ce am făcut. Eram o mamă disperată să-mi protejez copiii.

Îmi amintesc că am luat un cuțit și m-am dus la Mick. Am vrut să-l conving să pledeze vinovat, astfel încât Bradley să nu trebuiască să depună mărturie. Mick a deschis ușa și a zâmbit. Era obraznic și arogant. Nu m-a ascultat. Era rece. Un bărbat diferit de cel care fusese vecinul meu prietenos. L-am înjunghiat. Am pierdut controlul. Nu puteam lăsa pe altcineva să fie rănit, cineva trebuia să protejeze oamenii”  a povesit mama a cinci copii, acum în vârstă de 38 de ani, recent ieşită din închisoare după ispăşirea pedepsei.

O mamă a fost condamnată la 7 ani și jumătate de închisoare
O mama disperata și-a ucis vecinul care i-a abuzat baiatul

Sarah a cerut ajutorul autorităților după ce a descoperit că vecinul ei este un agresor, însă poliția, serviciile sociale și administratorii locuințelor din zonă nu au crezut-o. Apartamentul în care bătrânul de 77 de ani locuia avea vedere spre un loc de jocă și o școală din Canning Town, în estul Londrei. Nimeni nu știa nimic despre trecutul bătrânului și despre ilegalitățile pe care le-a produs pentru că și-a schimbat numele.

Când Michael Pleasted i-a oferit lui Bradley, pe atunci avea 12 ani, un loc de muncă, Sarah a crezut că este o modalitate bună de a câștiga niște bani de buzunar.

„Mick se comporta model. Luam prânzul împreună și vorbeam. Nu aveam niciun motiv să nu am încredere în el. Am crezut că Bradley este în siguranță”.

După câteva săptămâni, Bradley și-a pierdut interesul pentru muncă și nu voia să mai meargă. Ceea ce urma să audă Sarah, a șocat pe toată lumea, bătrânul a fost acuzat că molestase doi copii.

”Îi cunoşteam pe băieți. Nu m-am îndoit de niciun cuvânt pe care l-au spus. A fost ingrozitor. Aveau 12 ani, atât de tineri. Bradley a spus că nu i s-a întâmplat nimic, dar era nevoit să dea o declaraţie video poliției pentru că lucrase cu Mick”  a povestit femeia.

Citeste si: Crimă îngrozitoare în Gorj! O tânără de 19 ani a fost ucisă cu sânge rece de fostul iubit. Criminalul i-a pus trupul fetei în mașină și s-a plimbat cu ea prin oraș

Mama a cerut ajutorul autorităților, însă a fost în zadar

Bătrânul de 77 de ani a pledat nevinovat și a fost eliberat pe cauțiune. Familia lui Bradley se temea pentru siguranța lor, Sarah a cerut ajutor autorităților, însă a fost sfătuită doar să se mute.

”Ne-am dus a apartamentul cu două paturi al mamei mele. Am crezut că va fi doar temporar. Am cerut Consiliului Newham să-l mute pe Mick. Au spus că nu pot face nimic. Ne putea adăposti, dar era departe de Londra. Am implorat serviciile sociale pentru sprijin. Nimeni nu a vrut să asculte”

În noiembrie 2014,  Bradley a clacat şi i-a recunoscut mamei că şi el a fost abuzat:  „L-am găsit smulgându-şi părul din cap, tremurând şi plângând. A continuat să-mi spună: Ar fi trebuit să-ţi spun înainte, asta ar fi putut să-l oprească din a-i abuza pe acei băieţi mai mici. A fost abuzat la magazin şi în apartamentul lui. Am simţit că mi se face rău, aveam inima frântă”.

Acum în vârstă de 19 ani, Bradley a decis să-și spună povestea și să recunoască calvarul prin care a trecut: ”Îmi era prea jenă la început. Nu am vrut să intru în necazuri, dar aveam coșmaruri, credeam că Mick avea să vină după mine”. 

Sarah a decis să facă dreptate pentru fiul ei, iar în acea noapte a decis să rezolve problema.

”Am băut două sticle de vin, m-am întors în vechiul meu apartament și am îngenuncheat pe podea ținând o fotografie a copiilor, țipând. Nu mai reușisem să plâng înainte- Bradley era mereu în preajmă. Vina pe care am simțit-o pentru că nu l-am protejat m-a copleșit. Atunci am luat cuțitul și m-am dus la Mick”,  a povestit ea.

Femeia și-a înjunghiat vecinul de opt ori cu un cuțit de bucătărie. Aceasta a fost surpinsă de camerele de filmat când a părăsit locuința bărbatului. Astfe, aceasta a fost condamnată la 7 ani și jumătate pentru fapta comisă.

Citeste si: Tragedie fără margini! Fetița de doar 4 ani a unor români stabiliți în Italia a murit inexplicabil, după masa de prânz

 

Citește-ne pe
Citește și:

Tragedie fără margini! Fetița de doar 4 ani a unor români stabiliți în Italia a murit inexplicabil, după masa de prânz

Miron Mitrea, critici dure după Congresul PNL: 'Iohannis a câștigat alegerile din PNL cu omul cel mai servil. M-a izbit lașitatea liberalilor'

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

Tânăra din Gorj ucisă cu sânge rece de fostul iubit și plimbată apoi prin oraș cu mașina, depusese plângere împotriva lui cu 3 zile înainte

Crimă îngrozitoare în Gorj! O tânără de 19 ani a fost ucisă cu sânge rece de fostul iubit. Criminalul i-a pus trupul fetei în mașină și s-a plimbat cu ea prin oraș

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies