O femeie din Târgu Mureș a fost sechestrată şi agresată de 7 indivizi, înainte de Crăciun. Agresorii ar fi furat mai multe bunuri din casa femeii

Author: Madalina Maftei

O femeie din Târgu Mureș a fost sechestrată şi agresată de 7 indivizi

Sursa: PixaBay

Clipe de groază trăite de o femeie din Târgu Mureș, înainte de Crăciun. În noaptea de 23 spre 24 decembrie, aceasta a fost sechestrată și agresată de șapte indivizi.

Situație fără precedent în prag de sărbători, în noaptea de 23 spre 24 decembrie, într-un

imobil din Târgu Mureș, o femeie a fost sechestrată și agresată de șapte indivizi. Polițiștii au făcut joi percheziții în acest caz și au dus la audieri șapte persoane, relatează Mediafax. 

O femeie din Târgu Mureș a fost sechestrată și agresată de 7 indivizi

Potrivit IPJ Mureș, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au făcut trei percheziții domiciliare și au dus la audieri cele șapte persoane, într-un dosar penal de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și furt calificat.

Citește și: Un bărbat de 67 de ani din Uganda are 102 copii și 568 de nepoți. Acesta își obligă cele 12 neveste să ia anticoncepționale

Victima ar fi fost și jefuită 

În noaptea cu pricina, persoanele bănuite ar fi sechestrat o femeie într-un imobil din Târgu Mureș, asupra căreia ar fi exercitat acte de violență și i-ar fi sustras mai multe bunuri.

Cercetările în acest caz sunt continuate pentru administrarea probatoriului și luarea măsurilor legale. 

Citește și: Motivul pentru care un adolescent de 17 ani din Timișoara s-a aruncat de la etajul cinci al parcării unui mall

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Cine este tânără de 26 de ani a fost împușcată în cap într-un pub din Marea Britanie

Elle Edwards,  tânăra esteticiană ucisă cu sânge rece, pare să fi fost victimă colaterală în

atacul din Ajunul Crăciunului.

Aceasta s-a stins din viață la spital după ce a fost împușcată în cap. În urma incidentului, un bărbat și o femeie au fost arestați.

„Poliția a declarat că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost arestat în Tranmere, fiind suspectat de crimă și tentativă de crimă. O femeie de 19 ani din Rock Ferry a fost arestată sub suspiciunea de conspirație la crimă, au adăugat ei.

O polițistă din Tennessee a fost concediată, după ce a întreținut relații intime cu șase colegi care au avut și ei aceeași soartă

Ambii suspecți au fost luați în custodie și vor fi interogați de detectivi”,  relatează  BBC.

În urma atacului patru persoane care se aflau în pub au fost, de asemenea, rănite.

 

 


Asiye din serialul Totul pentru familia mea a realizat un nou proiect de suflet alături de un celebru coleg de breaslă! Iată în ce ipostaze incendiare au fost surprinși și ce mesaj uluitor i-a transmis frumoasa actriță! „Te iubesc”