O femeie de 89 de ani, în scaun cu rotile, a fost agresată și a primit dreptul de a fi eutanasiată după ce și-a văzut agresorul încarcerat

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 dec 2022, 00:02

O femeie de 89 de ani, în scaun cu rotile, a fost agresată sexual și a primit dreptul de a fi eutanasiată, dar după ce și-a văzut agresorul încarcerat

Sursa: pexels

O femeie de 89 de ani, aflată în scaun cu rotile, a fost agresată sexual și a cerut să fie eutanasiată, în urma celor întâmplate. Aceasta a amânat eutanasierea, pentru a-și vedea agresorul încarcerat.

O femeie în vârstă de 89 de ani, aflată în scaunul cu rotile, a fost agresată sexual și a cerut să fie eutanasiată. Incidentul a avut loc în azilul din Belgia, în care era internată.

O femeie în vârstă de 89 de ani, aflată în scaunul cu rotile, a fost agresată și a cerut să fie eutanasiată

Bătrâna era internată într-un azil din Belgia și a fost violată chiar în patul ei. După ce a obținut acordul pentru a fi eutanasiată, aceasta a decis să amâne totul, pentru a vedea cum agresorul ei plătește pentru faptele comise.

Femeia a fost atacată într-un centru de îngrijire din Lint, în apropiere de orașul Antwerp, în luna iulie a acestui an. Agresorul are 36 de ani și a fost numit Kris Moedts. Acesta a fost condamnat la opt ani de închisoare, conform Daily Mail.

Avocații au declarat că ceea ce a făcut „sfidează orice imaginație”, motiv pentru care și cererea de eutanasaiere a femeii a fost aprobată.

Mai mult decât atât, înainte de a intra în azilul în care femeia se afla, acesta a luat substanțe interzise și băuse mai multe beri.

Citește și: Motivul pentru care nimeni nu a sărit în ajutorul fetei de 15 ani din Galați, care a fost agresată sexual de către fostul iubit, în baia unui mall

„Odată intrat, el a baricadat ușa camerei cu un scaun și cu o ușă de dulap.

Potrivit victimei, el s-a strecurat în pat cu ea și a pipăit-o îndelung. Ea a plâns și a țipat cu furie și, din fericire, a reușit să apese pe butonul de alarmă”, a precizat unul dintre procurori.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Femeia a fost salvată de unul dintre îngrijitori

Deși ușa era blocată, unul dintre îngrijitori a reușit să intre în cameră și să o salveze pe bătrână. „Când a intrat, l-a văzut pe bărbat stând lângă patul desculț și a auzit-o pe doamna plângând.

Cearșaful și chiloții doamnei fuseseră trași în jos, ceea ce nu ar fi putut face ea însăși în starea ei de sănătate. A fost atât de șocat de ceea ce a văzut acolo, încât a cerut mai târziu chiar el ajutorul serviciilor de asistență pentru victime.

Între timp, Moedts a fugit afară pe ușa din spate a camerei și a reușit să scape. Poliția l-a prins la scurt timp după aceea”, au mai spus procurorii.

Ce are de gând să facă Florin Salam cu interlopul care a amenințat că se va filma în timp ce-i va agresa sexual fiica. Decizia în cazul lui Costeluș din Clejani

Citește și: „Victimele au între patru și 80 de ani”. Soldații ruși au abuzat o fată de patru ani, de față cu părinții ei. Metodele barbare la care rușii apelează, pentru a induce teroarea în civilii din Ucraina

Eutanasierea acesteia a fost aprobată abia din a treia încercare, deoarece traumele erau mult prea mari pentru a putea fi suportate.

„Potrivit lui, nu s-ar fi întâmplat niciodată dacă nu ar fi luat acele substanțe interzise. Asta l-a făcut să își piardă cunoștința. De fapt, nu există nicio dovadă că el ar fi avut un comportament sexual”, a spus avocatul Xvier Potvin.

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies