O femeie de 50 de ani a ajutat la condamnarea soțului care abuza sexual minore, după pozele indecente pe care le trimitea fetelor

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 dec 2022, 23:46

O femeie de 50 de ani a ajutat la condamnarea soțului care abuza sexual minore, după pozele indecente pe care le trimitea fetelor

Sursa: dailymail.co.uk

O femeie de 50 de ani din Scoția a ajutat la condamnarea soțului ei care abuza sexual minore, după ce i-a recunoscut organul genital, în pozele pe care le trimitea fetelor.

O femeie și-a dat seama că soțul ei este cel vinovat de pedofilie,

după ce, în pozele pe care le trimitea fetelor, i-a recunoscut organul genital.

O femeie a ajutat la condamnarea soțului pedofil, după recunoașterea organului genital din poze

Mai mulți „vânători de pedofili” se dădeau drept „fetițe” și mulți bărbați trimiteau poze indecente, iar, în acest fel, erau prinși, printre ei numărându-se și James Kemp, conform Daily Mail.

Într-o zi, soția lui, Hayley Dunn, s-a trezit la ușă cu oamenii legii care îl căutau pe soțul ei, fiind acuzat de pedofilie. Când femeii i s-au arătat pozele indecente pe care bărbatul le trimitea fetelor, aceasta a simțit cum toată lumea ei „s-a prăbușit complet”.

„Mi-a fost rău fizic, am plâns, am căzut pe podea- eram atât de șocată și distrusă ”, a dezvăluit soția agresorului.

Mai mult decât atât, bărbatul și-a recunoscut vina și a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare.

Citește și: „Victimele au între patru și 80 de ani”. Soldații ruși au abuzat o fată de patru ani, de față cu părinții ei. Metodele barbare la care rușii apelează, pentru a induce teroarea în civilii din Ucraina

„Lumea mea s-a prăbușit complet.

Primul meu gând a fost dacă a atins-o pe fiica mea. Mereu o mângâia și îi spunea că vrea să o adopte. Nu-mi venea să cred că m-am îndrăgostit de cineva care ar fi făcut asta.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Spunea că, dacă cineva încearcă să se atingă de fiica mea, îl va ucide și, totuși, o făcea în sufrageria noastră. Eu am fost cea care a recunoscut hainele și i-am recunoscut organul genital. Era un milion la sută el- brățara, ceasul, totul era acolo”, a spus femeia.

De asemenea, acesta a fost înscris și în registrul infractorilor sexuali pentru un deceniu și nu a divorțat de Hayley Dunn, deoarece bărbatul „nu va fi de acord cu divorțul”.

Hayley și James sunt căsătoriți de cinci ani

Hayley și James s-au cunoscut în anul 2017, în mediul online și, după doar șase luni, s-au căsătorit. „Nu am avut niciodată o viață sexuală, dar întotdeauna am crezut că asta se datora faptului că el avea grijă pentru că nu voia să mă rănească, fiind grijuliu, deoarece sufeream atât de mult.

„Am deşertat sacul şi am găsit copilul, învelit într-o perdea”. Declarațiile înfiorătoare ale femeii care a găsit bebelușul aruncat la groapa de gunoi din Oravița

A păcălit pe toată lumea. Avea grijă de mine, spunea că sunt dragostea vieții lui- totul era o grămadă de prostii. Își joacă foarte bine rolul”, a mai precizat femeia.

Citește și: Caz șocant în Alba. O minoră de 9 ani a fost violată de concubinul mamei sale și de un prieten al acestuia

Femeia i-a mulțumit judecătorului în momentul în care a auzit verdictul: 18 luni în spatele gratiilor. „Cel mai rău lucru dintre toate este că suntem încă căsătoriți, este cel mai rău sentiment să fii căsătorit cu un pedofil”.