O fată de 12 ani și-a înjunghiat mortal fratele de nouă ani, după care și-a trezit părinții să le spună ceea ce a făcut

Author: Andreea Buinoschi

Incidentul s-a produs vineri, 6 ianuarie, iar apelul la poliție a fost făcut în jurul orei 23:43

Sursa: pexels

O fată de 12 ani a fost arestată, după ce și-a înjunghiat mortal fratele de doar nouă ani. Aceasta a mers, apoi, în camera părinților, i-a trezit și le-a spus ceea ce s-a întâmplat.

O fată de 12 ani și-a înjunghiat mortal fratele cu trei ani mai mic.

Acesta a murit la puțin timp după ce a fost operat.

O fată de 12 ani și-a înjunghiat mortal fratele de nouă ani

Conform poliției, relatează ABC News, după ce și-a înjunghiat fratele, aceasta și-a părintele, care dormea la etaj, și i-a spus ce s-a întâmplat.

„Ofițerii au aflat că părintele copiilor dormea la etaj, când fiica de 12 ani l-a trezit pe părinte și i-a spus că l-a înjunghiat pe fratele ei de 9 ani”, a transmis Departamentul de Poliție din Tulsa.

Incidentul s-a produs vineri, 6 ianuarie, iar apelul la poliție a fost făcut în jurul orei 23:43. Mai mulți oameni ei legii din Oklahoma, Tulsa, s-au deplasat la fața locului. Paramedicii au început imediat manevrele de resuscitare.

Minorul a ajuns, de urgență, la spital, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale, însă a decedat după scurt timp.

Citește și: O femeie însărcinată în șapte luni aproape și-a pierdut viața, după ce socrii i-au dat foc. Totul a pornit de la niște bijuterii

„Victima de sex masculin în vârstă de 9 ani a fost transportată de urgență la spital și operată. Din nefericire, a cedat în urma rănilor suferite la scurt timp după ora 2:30 a.m”, a mai precizat poliția.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Fata a fost arestată

Fata, al cărei nume nu a fost dezvăluit, a fost arestată și este, în prezent, deținut în Family Center for Juvenile Justice.

Mai mult decât atât, Wendell Franklin, șeful Departamentului de Poliție din Tulsa, a făcut o postare în mediul online despre cele întâmplate, spunând că aceasta este a doua crimă din acea zonă, de la începutul anului.

De asemenea, Wendell a punctat impactul social pe care crimele comise de copii le au, mai ales că aceștia nu pot fi judecați precum un adult.

Toate omuciderile sunt tragice, dar a 2-a omucidere din 2023 în Tulsa arată o problemă socială definitivă. Întrebarea este: cum abordează societatea problema unui copil care ucide un alt copil?”.

Sebastian a fost înjunghiat mortal la o petrece de majorat „Dumnezeu a decis că trebuie să mergi la el printre îngerii săi” Cum s-a întâmplat totul?

Citește și: Motivul pentru care o adolescentă în vârstă de 17 ani și-a ucis mama cu mâinile goale. Copila și-a recunoscut imediat fapta

Cel puțin pentru moment, nu se știe motivul pentru care fata și-a ucis fratele, iar de anchetă se ocupă și Unitatea de Criză pentru Copii a poliției din Tulsa.

De asemenea, nicio acuzație în ceea ce privește acest caz nu a fost depusă, dar, conform legii din Oklahoma, nicio persoană mai mică de 13 ani nu poate să fie urmărită penal ca adult pentru acuzații de crimă.