O familie a intrat in Cartea Recordurilor! Si-au decorat casa cu 331.038 de luminite

O familie a intrat in Cartea Recordurilor! Si-au decorat casa cu 331.038 de luminite

O familie a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a stabilit un nou record pentru cele mai multe beculete de Craciun pe post de ornament.

Davis si Janean Richards Canberra si-au decorat casa cu 331.038 de luminite diferite. Ei spera ca odata ca aceasta faima sa-i ajute sa stranga bani in scopuri caritabile.

Pentru a inregistra un nou record, care sa fie inclus in Cartea Recordurilor li s-a spus ca trebuie sa-si decoreze casa cu peste 250.000 de luminite.Instaliagia uriasa a trebuit sa stea pornita timp de 10 minute,  in timp ce totul trebuia sa filmat si trimis la Londra pentru validare.

Barbatul a folosit peste 28 de kilometri de instalatiep, precum si 15.000 de cabluri. "Imi aduc aminte ca intr-un an o mama impreuna cu  copilul ei au venit pe alee s gandindu-se ca nu-i vede au inceput sa danseze pe muzica, asa ca totul este despre redarea zambetului de pe fata oamenilor", a declarat domnul Richards.

Domnul Richards refuza sa spuna cat de mult l-au costat toate aceste instalatii, nici macar sotia lui nu stie cat l-a costat.


 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate