O elevă de 15 ani a fost bătută cu bestialitate de o altă fată de 17 ani. Tatăl agresoarei a filmat întreaga scenă, fără să intervină

,
elevă-fată-bătută

O elevă de 15 ani a fost bătută cu bestialitate de o altă fată de 17 ani, iar, la întreaga scenă, a asistat chiar tatăl agresoarei. Acesta a filmat tot ceea ce s-a întâmplat, iar fiica lui s-a lăudat cu isprava ei, având și dovada.

O elevă de 17 ani și-a bătut una dintre colege și s-a lăudat, ulterior, cu ceea ce a făcut, grație tatălui care a filmat întregul eveniment.

O elevă de 17 ani și-a bătut o colegă, sub privirile tatălui care filma întreaga scenă

O elevă de 15 ani a fost bătută de o elevă cu doi ani mai mare, chiar în casa agresoarei. În urma celor întâmplate, a fost începută o anchetă, iar filmarea a circulat în mediul online.

Incidentul a avut loc pe data de 21 septembrie, atunci când fata de 15 ani a fost invitată acasă la colega ei cu doi ani mai mare. La un moment dat, adolescenta o lovește pe cealaltă pe spate și în cap, cu palmele, o trage de păr și o dă cu capul de o teracotă.

Violențele nu s-au oprit aici, iar fata de 17 ani a început să o lovească și cu picioarele, să o înjure și să o amenințe că îi dă foc. Conform agerpres.ro, tatăl agresoarei ar fi luat parte la întreaga scenă și s-ar fi amuzat pe seama celor întâmplate.

Citeste si: Anamaria Prodan a ajuns din nou la spital! În ce stare se află impresara după altercația cu fostul soț

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi instigare la lovire şi alte violenţe, sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Poliţiştii de la Biroul de siguranţă şcolară, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Arad, s-au deplasat la unitatea de învăţământ unde învaţă cele două fete pentru a le consilia şi a analiza oportunitatea luării unor măsuri suplimentare”, a spus Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, pentru sursa menționată anterior.

elevă-fată-bătută

Adolescenta de 15 ani a rugat-o pe agresoare să înceteze

Adolescenta de 15 ani a rugat-o pe fata de 17 ani să înceteze și să o lase în pace, dar se pare că rugămințile ei nu făceau nimic altceva decât să o enerveze și mai tare.

Fata de 15 ani: „Nu mai da așa! Mă omori! ”,

Fata de 17 ani: „Și ce dacă te omor? Intru la pușcărie pentru tine. Pune-te în genunchi! Acuma! Îți dau foc”,

Tatăl fetei de 17 ani: „Ai venit în casa asta, ai dormit în casa asta, ai mâncat în casa asta și acuma faci figuri?!”,

Fata de 17 ani: „Pe ăia trei dacă îi dai în gât o să ai de-a face cu mine, fată!”,

Fata de 15 ani: „Te rog nu mai da, că mă omori așa!”,

Citeste si: Gheboasa, declarații sincere despre trecutul tumultos: „Tentativă de omor”. La ce vârstă a avut loc incidentul

Tatăl fetei de 17 ani: „Crezi că ești la tine, la Periam, în satul tău?”, a fost o parte din dialogul celor două fete, conform aradon.ro.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Larisa, la un pas să sară la bătaie: ”Lăsați-mă să mă duc acolo, o fac praf” Cum se apără Kinga în fața acuzațiilor pe care le-a lansat la adresa Larisei și a lui Ionuț

Final de poveste: Huracán Sterrato va fi ultimul 'supercar' Lamborghini cu propulsie exclusiv pe benzină

Larisa, la un pas să sară la bătaie: ”Lăsați-mă să mă duc acolo, o fac praf” Cum se apără Kinga în fața acuzațiilor pe care le-a lansat la adresa Larisei și a lui Ionuț

Fane Vancică, cel care și-a bătut amanta cu bestialitate, a fost reținut pe Aeroportul Otopeni

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies