O cunoscută prezentatoare de televiziune, abuzata sexual de tatăl vitreg. Detalii șocante!

Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit într-o emisiune că a fost abuzată sexual de tatăl ei vitreg.

Ellen DeGeneres a vorbit public despre experiența traumatizantă pe care a trăit-o pe când era o adolescentă. Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit în timpul show-ului My Next Guest Needs No Introduction, moderată de David Letterman, că a fost abuzată sexual de tatăl ei vitreg.

Vedeta își amintește că mama sa, Betty DeGeneres, s-a căsătorit cu „un om foarte rău” pe când era doar o puștoaică. Ellen a explicat că imediat după ce s-a căsătorit cu acest bărbat, Betty a fost diagnosticată cu cancer mamar și și-a scos un sân. Tatăl ei vitreg a profitat de această situație delicată și a profitat de inocența ei. „Mi-a spus că vrea să-mi simtă sânii, pentru că nu vroia s-o supere (n.r. pe mama ei), doar simțea nevoia să pună mâna pe ai mei”, a spus Ellen DeGeneres. „M-a convins și apoi a încercat să o facă din nou altă dată și apoi altă dată”, a adăugat ea.

Citeste si: Cu doar câteva ore înainte să moară, tânăra mămică a făcut un ultim apel către rudele sale: „Asta era singura ei dorință”

Citeste si: Cea mai mare înmormântare: 23 de sicrie cu copii. Marturii cutremuratoare ale preotului

Citeste si: Copil de 12 ani, vandut ca sclav de propriul tata, la Gaesti. Autoritatile sunt in alerta

ellen

Aceasta își mai amintește cum o dată tatăl ei vitreg a încercat să-i spargă ușa dormitorului și că a fugit pe fereastră pentru că știa că bărbatul îi va mai face și altceva. Avea doar 15-16 ani când i s-a întâmplat această nenorocire, care a afectat-o toată viața. „Este o poveste oribilă și singurul motiv pentru care dezvălui aceste detalii este pentru că nu vreau ca alte fete să permită cuiva să i se întâmple asta”, a comentat DeGeneres.

ellen and portia

Prezentatoare de televiziune în vârstă de 61 de ani spune că nu i-a mărturisit mamei sale despre ceea ce i-a făcut tatăl său vitreg decât mulți ani mai târziu, dar Betty nu a crezut-o. Femeia a fost căsătorită cu bărbatul care i-a agresat sexual propria fiică încă 18 ani.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal d

citeste continuarea pe tabu.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate