O elevă de doar 14 ani a fost înjunghiată mortal în fața prietenei ei de 13 ani. Copilele se îndreptau spre școală când a avut loc tragedia

Author: Lavinia Medrea

Copilele se îndreptau spre școală când a avut loc tragedia

Sursa: Captură YouTube BILD

O fată în vârstă de doar 14 ani a fost ucisă prin înjunghiere de un bărbat, în fața prietenei ei, în vârstă de 13 ani, care a fost grav rănită. Scenele de groază au avut loc când fetele mergeau spre școală.

O fetiță în vârstă de doar 14 ani a fost înjunghiată mortal de un bărbat chiar în fața celei mai bune prietene ale ei, în vârstă de doar 13 ani care, la rândul ei, a fost rănită grav.

Episodul groaznic a avut loc luni dimineață, când fetele se îndreptau spre școală, ca în orice altă zi normală din viața unui elev.  

O adolescentă de 14 ani a fost înjunghiată mortal în fața prietenei ei de 13 ani

Ece, în vârstă de 14 ani, și Nerea, în vârstă de 13 ani, au fost atacate într-o zonă rezidențială din Illerkirchberg, între Stuttgart și München, Germania.

Fetele se îndreptau spre autobuz, la ora 07:30, ieri, iar de acolo urmau să meargă la liceul din Ulm. Niciuna dintre ele nu se aștepta la nenorocirea care avea să apară.

Citește și: Un adolescent de 16 ani a bătut un coleg cu bastonul telescopic, apoi l-a lovit și pe tatăl lui și, în final, pe diriginte

Când Ece și Nerea au trecut pe lângă un centru de primire pentru migranți, un bărbat a ieșit din clădire și le-a atacat cu un cuțit.

Atacatorul era un solicitant de azil din Eitreea, relatează,  publicația Bild, și a împuns-o pe Ece în Stomac, iar pe Nerea în piept. După ce le-a atacat, s-a ascuns în clădirea din care ieșise. 

Un martor a declarat că se afla lângă un semafor și a auzit țipete, astfel că s-a dus să vadă ce se întâmplă.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

„O fată stătea întinsă pe drum sângerând, cu o rană uriașă înjunghiată în stomac, iar o altă copilă avea răni în piept”, a declarat martorul, care a sunat imediat la urgențe.

Ece a decedat în urma leziunilor grave

La locul tragediei s-a deplasat o ambulanță care le-a transportat pe fete la spital. Din nefericire, copila în vârstă de 14 ani a murit din cauza rănilor grave pe care le-a suferit.

Citește și: „Fiica mea nu se va mai întoarce niciodată”. Reacția mamei Paulei, românca din Italia care a murit din cauza unui ulcer, după ce a așteptat ambulanța aproximativ trei ore

Vladimir Putin oprește războiul din Ucraina pentru 36 de ore, pentru ca ucrainenii care au mai rămas în viață să serbeze Crăciunul pe rit vechi

Polițiștii au înconjurat centrul de primire pentru migranți și a arestat cele trei persoane aflate în imobil, inclusiv pe individul de 27 de ani care le-ar fi atacat pe fetițe. 

Deocamdată nu se știu nici cauza atacului, nici dacă victimele și criminalul se cunoșteau.

„Comunitatea este șocată. Una dintre fete a murit. Cu toții suntem profund întristați și plângem împreună cu familia”, a declarat primarul Markus Häußler. 

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies