Nona, lovitură neașteptată pentru Patrick! Concurenta solicită o întâlnire cu Ionuț! „Crezi că sunt jocuri? Nu sunt jocuri! Am spus că nu sunt jocuri!” Aflați cum va reacționa Patrick, miercuri, in Casa iubirii, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 31 ian 2023, 19:12

Nona este acuzată că nu se știe pe cine să aleagă dintre Patrick și Ionuț! Concurenta are de gând să îl dea uitării pe Patrick! „Pot să cer un date cu Ionuț?”

Concurenții celui de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii au parte în fiecare zi de noi ocazii pentru a se cunoaște din ce în ce mai bine unii pe alții și trec prin multe provocări de senzație menite să îi apropie sau, dimpotrivă, să îi îndepărteze și să îi determine să se reorienteze către alte persoane din cadrul show-ului. După ce în ediția de marți, unele concurente au trecut prin clipe pline de fiori

și emoții, din cauza jocului buclucaș al sărutului, în ediția de miercuri, Nona va fi în centrul atenției, deoarece va fi acuzată că îi amăgește pe Patrick și Ionuț, din cauza nehotărârii sale.

Nona, lovitură neașteptată pentru Patrick! Concurenta solicită o întâlnire cu Ionuț! „Crezi că sunt jocuri? Nu sunt jocuri! Am spus că nu sunt jocuri!”

Ediția de miercuri a emisiunii Casa iubirii va fi marcată de

câteva momente de senzație și răsturnări neașteptate de situație. Pe de o parte, relația dintre Cristina și Radu pare să se clatine din ce în ce mai mult, mai ales după ce Ionuț o va chema pe sfioasa concurentă în camera roșie pentru o primă discuție între patru ochi, spre marea uluire a lui Radu, care se va întrista teribil.
Nici Nona nu va fi încântată de faptul că Ionuț se va întâlni în camera
roșie cu Cristina și va lansa un atac subtil la adresa colegei sale, pe care o întreabă dacă nu cumva l-a dat uitării pe Radu.

Nona: Se stinge focul ăla frumos?

Cristina: A fost interesant!

Ionuț: Am niște ruj la gură!

Pe de altă parte, Nona va fi întrebată de Andreea Mantea dacă se

joacă oarecum cu sentimentele lui Patrick, iar concurenta va încerca să sublinieze faptul că nu are această intenție. Însă la scurt timp această va solicită o întâlnire cu Ionuț, spre uimirea lui Patrick. Vizibil dezamăgit, Patrick îi va reproșa Nonei faptul că a decis să se reorienteze către Ionuț, deși până nu demult părea interesată de el.

Andreea Mantea: Tu te joci cu Patrick? Noi te putem ajută! Cu un date cu Ionuț!

Citește și: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea

Nona: Da, mi-aș dori! Pot să cer un date cu Ionuț? Va rog frumos!

Patrick: Nu înțeleg de ce!

Nona: Crezi că sunt jocuri? Nu sunt jocuri! Am spus că nu sunt jocuri

Patrick: Dacă nu sunt jocuri, să facă pași spre Ionuț atunci! Eram prea la început și mi s-a părut un pic prea devreme atunci!

Nona: Acum e prea târziu?

Horoscop aprilie 2023: Zodiile care vor avea parte de o lună de vis! Totul se schimbă în bine în viața lor

Citește și: Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

Citește și: Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

 


Bianca, atac aprig la adresa lui Robert! Concurenta și-a ieșit din minți în clipa în care s-a simțit invidiată pentru relația ei cu Alex! „Robert e ofticat de moare, transpiră!”