Noi restricții de ASTĂZI în București. Prefectura Capitalei a făcut anunțul în urmă cu puțin timp. Lista completă a măsurilor

,
Noi restricții de ASTĂZI în București. Prefectura Capitalei a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Se impun noi săsuri de astăsi in Capitala

[Sursa foto: Facebook]

Noi restricții intră în vigoare de astăzi, 27 septembrie, în Capitală. Masca de protecție va fi obligatorie în mai multe spații publice. Prefectura Capitalei a făcut publică lista completă a spațiilor în care masca este obligatorie.


In articol:

Săptămâna începe cu noi restricții în București. Prefectura Capitalei a luat o decizie de ultim moment, masca de protecție este obligatorie în mai multe spații publice, precum piețe, târguri, stații pentru transportul în comun. Lista completă a noilor restricții care intră în vigoare de luni, 27 septembrie:

Noi restricții se aplică de ASTAZI, 27 septembrie, în București. Lisa completă a măsurilor

Masca de protecție este obligatorie de luni, 27 septembrie, în spațiile publice, precum piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transportul în comun, spații comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă, potrivit deciziei adoptate, duminică, de Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență (CMBSU).

Noi restricții de ASTĂZI în București. Prefectura Capitalei a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Noi restricții de ASTĂZI în București

[Sursa foto: Facebook]

După cum se arată în comunicatul emis de Prefectura Capitalei, CMBSU s-a întrunit, duminică, în ședință extraordinară, prin utilizarea mijloacelor electronice de comunicare, astfel, s-a constatat că la nivelul municipiului București rata de incidență cumulată la 14 zile, în data de 26 septembrie, la ora 10:03 era de 4,35 la mia de locuitori, fapt pentru care, începând cu ziua de luni, ora 00:00 vor intra în vigoare următoarele măsuri pentru o perioadă de 14 zile, urmând a fi reevaluate în funcție de rata de incidență:

Citeste si: Ultima oră: Lista completă a RESTRICŢIILOR impuse în România! Va fi complet interzis!

- în spațiile publice:pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, staţii pentru transportul în comun, spaţiile comerciale, mijloacele de transport în comun şi la locul de muncă se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie, astfel

încât să acopere nasul și gura;

Noi restricții de ASTĂZI în București. Prefectura Capitalei a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Masca de protectie obligatorie in piete

- activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activitatea în spații închise, precum sălile de sport/ fitness este permisă fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei suprafețe de minimum 7 mp pentru fiecare persoană. Participarea este permisă numai în condițiile în care persoanele sunt vaccinate anti-COVID cu schema completă, prezintă un test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ al unui test antigen, nu mai vechi de 48 de ore, ori prezentarea dovezii trecerii prin boală.

Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a aprobat, totodată, ca începând de luni, activitatea Grădiniţei nr. 133 – sector 2 să înceapă cu prezență fizică, după ce în perioada 13-24 septembrie și-a desfășurat activitatea în sistem online pe motiv de infrastructură.

Citeste si: ANUNȚ pentru angajații români! Fie se vor vaccina anti-Covid-19, fie se vor testa periodic, pe banii lor

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

ANUNȚ pentru angajații români! Fie se vor vaccina anti-Covid-19, fie se vor testa periodic, pe banii lor

Șefa Senatului spulberă speranțele PNL înainte de întâlnirea Ciucă-Cioloș: 'Mandatul nostru este clar, noi nu susţinem un guvern minoritar'

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Raed Arafat a făcut anunțul: Vom avea nevoie de certificat verde și la mall. Unde trebuie să-l prezentăm

Se instituie carantină de noapte în weekend în șapte localități de lângă București! Despre ce zone este vorba

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies