Nimeni nu se aștepta la asta! Ce concurent a fost nominalizat spre eliminare? Faimosul a primit 5 voturi

,
Echipa Faimoșilor la consiliul de nominalizare
Echipa Faimoșilor la consiliul de nominalizare[Sursa foto: Captură KANAL D]

Au pierdut și cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii, motiv pentru care Faimoșii au făcut din nou nominalizări. Cine se află în pericol?


In articol:

Echipa Faimoșilor suferă înfrângere după înfrângere, iar concurenții nu mai sunt determinați să lupte pentru ca echipa lor să iasă învingătoare. Conflictele sunt tot mai dese, iar neînțelegerile din echipă par să îi afecteze pe Faimoși atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

Pe cine au decis Faimoșii să nominalizeze spre eliminare?

Încă un concurent din echipa Faimoșilor este în pericol de eliminare. Cine a primit 5 voturi?

Faimoșii au pierdut și cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii, astfel că în consiliul de nominalizare au fost nevoiți să își exprime din nou votul și să decidă cine merită să părăsească emisiunea. De această dată, liniile de vot nu se vor mai deschide, având în vedere că telespectatorii și-au putut susține cu o seară în urmă concurentul favorit din echipa Faimoșilor.

Consiliul din această seară a fost unul dificil pentru Faimoși, iar fiecare concurent a votat având în minte performanțele colegilor de echipă. După ce Faimoșii și-au exprimat votul, Daniel Pavel a dezvăluit ce concurent se află în pericol de eliminare, alături de Roxana Nemeș, votată în consiliul de nominalizare trecut.

„5 voturi Costi, 3 voturi Georgiana, 2 voturi Alexandra și 2 voturi Jador.

Costi, tu ești nominalizatul din această seară.”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

Citeste si: Discuții aprinse în tabăra Faimoșilor după nominalizări. Ce a făcut Roxana Nemeș timp de 4 ore? Colegii de echipă au reacționat imediat

Costi Ioniță este cel de-al doilea concurent nominalizat spre eliminare din echipa Faimoșilor. Decizia nu a părut să îl surprindă pe Faimos, acesta fiind de părere că felul în care s-a descurcat pe traseu a fost motivul pentru care colegii au ales să îl voteze.

„Eu sunt bine, mă simt foarte bine, sunt fericit. Am spus că nu sunt atașat, nu sufăr, merg pe flow. Dacă așa au decis colegii mei, nicio problemă. Pe criterii sportive (n.r l-au nominalizat). Nu prea am adus puncte pentru echipă și atunci e normal să fi fost votat. E ok. Au decis cum au simțit și foarte bine că fac ceea ce simt. Și eu tot pe criterii sportive am votat.

E foarte bine, e ok, e echilibru.”, a spus Costi Ioniță. 

Citeste si: Incredibil ce se întâmplă în echipa Războinicilor! Ies la iveală detalii picante: „V-am prins pe voi doi...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Jador, pus la zid după ce a avut o discuție aprinsă cu Cosmin. Faimosul a reacționat dur: „Imediat ce am ieșit favorit...”

Valeriu Gheorghiţă explică sechelele după COVID-19: disfuncţii respiratorii, cardio-vasculare, neurologice, renale sau hepatice, dar şi oboseală, dureri de cap

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Momente dramatice la Survivor România 2021! Majda, cărată pe brațe după ce i s-a făcut rău: „Nu mai văd!” Ce s-a întâmplat?

Pe cine susține Karina în noul sezon Survivor România 2021? Un Faimos este preferatul ei: „Le zice bine de tot!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies