Nicoleta izbucnește în lacrimi, după ce Laura, noua concurentă din Casa iubirii a confundat-o cu Natalia, fosta iubită a lui Sorin! „Mă afectează foarte tare”

,

Nicoleta s-a supărat teribil în clipa în care Laura, noua concurentă a confundat-o cu Natalia, fosta iubită a lui Sorin.


In articol:

Momentele tensionate continuă în Casa iubirii, unde unii concurenți declanșează dispute pornind de la lucruri banale. Însă presiunea apropierii de Marea Finală își spune cuvântul, astfel că mulți dintre concurenți reacționează aprig atunci când sunt deranjați.

În ediția de luni spiritele s-au încins din cauza intrării în cadrul show-ului a unei noi concurente, Laura, care a pus pe jar grupul băieților.

Nicoleta izbucnește în lacrimi, după ce Laura, noua concurentă din Casa iubirii a confundat-o cu Natalia, fosta iubită a lui Sorin

Marți, lucrurile au scăpat de sub control în casă fetelor, acolo unde Kinga i-a declarat război Mariei și au ajuns la jigniri grave, iar astăzi noi momente tensionate s-au iscat în Casă iubirii. Pe de o parte, Kinga și Sorin au intrat în conflict și au ajuns să reacționeze violent și pe de altă parte, Nicoleta s-a supărat teribil în momentul în care Laura, nouă concurență a confundat-o cu Natalia, fosta iubita a lui Sorin.

În ediția de miercuri a emisiunii Casa iubirii, Laura ce mai noua concurentă, a decis să le ofere câte un cadou simbolic tuturor băieților, pentru a le dovedi că nu a intrat pentru cineva anume și totodată pentru a se apropia de fiecare în parte, pentru a-i cunoaște mai bine. După ce a făcut furori cu aspectul ei fizic și cu ochii ei verzi, Laura a ajuns din nou în casă băieților, acolo unde a oferit fiecăruia câte un mic dar pentru că aceștia să își amintească de ea cu drag. În clipa în care blondina a ajuns la Sorin, a numit-o pe actuală lui iubita, Natalia, așa cum o chema pe fosta lui partenera din cadrul emisiunii, motiv pentru care Nicoleta s-a supărat cumplit, stăpânindu-și cu greu lacrimile.

Supărată foc pe atitudinea Laurei, despre care crede că a confundat-o cu Natalia intenționat, Nicoleta a mărturisit că nu mai admite de acum înainte nimănui să o confunde cu Natalia, fosta iubita a lui Sorin, deoarece o afectează foarte mult.

„Mă afectează foarte tare! Nu mai vreau să aud că mă încurcă absolut nimeni! Am un nume, dacă cineva nu vrea să mă cheme Nicoleta trimiteți-mă acasă și măcar scap de un gând! De două luni aud în fiecare zi! Nu mai suport!”, a spus Nicoleta.

Citeste si: Are sau nu Natalia o relație în prezent? Fosta concurentă de la Casa Iubirii a vorbit pe șleau despre viața ei amoroasă

Citeste si: Kinga, altercație neașteptată cu Sorin! Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, miercuri, într-o nouă ediție incendiară, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

"O, Doamne, Flavius!" Cum a apărut fostul concurent de la Casa Iubirii recent întors din India într-un live: "Daca mi-a făcut cineva asta, chiar nu îmi place!"

Gaz pe foc, pe ritm de manele: Victor Ciutacu face sondaj după bătaia Prodan - Reghecampf

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Kinga, altercație neașteptată cu Sorin! Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, miercuri, într-o nouă ediție incendiară, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies