Nepoata unui om de afaceri, răpită și ucisă de un bărbat, în timp ce alerga. Eliza Fletcher era educatoare la o grădiniță și avea doi copii

,
Femeie răpită și ucisă de un bărbat în timp ce alerga

Pe 2 septembrie, Eliza Fletcher nu s-a mai întors de la alergat, motiv pentru care soțul ei a sunat la Departamentul de Poliție din Memphis.

Eliza Fletcher era soție, mamă a doi băieți mici, nepoata unui om de afaceri bogat și educatoare la grădiniță la St. Mary's Episcopal School. Anul trecut, pagina de Facebook a școlii o numea o profesoară care „cunoaște fiecare elev în parte și face tot ce poate pentru a-i entuziasma când vine vorba de studiu”.

Cine este ucigașul Elizei Fletcher

Luni, 5 septembrie, anchetatorii au găsit un cadavru în iarba înaltă din spatele unui duplex liber din apropierea casei fratelui criminalului femeii, unde un martor le-a spus anchetatorilor că l-a văzut pe bărbat curățând interiorul vehiculului. A doua zi, poliția a confirmat că rămășițele erau ale Elizei Fletcher, potrivit New York Times.

Eliza Fletcher ucisă în timp ce alerga

Cleotha Abston, ucigașul femeii, are cazier penal încă din anul 1995, când avea 11 ani. La 14 ani, a fost acuzat de viol. La 16 ani, a răpit un avocat din Memphis, care a reușit să scape. Pentru această infracțiune, Cleotha Abston a executat aproximativ 20 de ani, dintr-o pedeapsă de 24 de ani. La mai puțin de o săptămână după uciderea Elizei Fletcher, Abston a fost acuzat de o răpire și un viol care nu au legătură cu aceasta și care au avut loc în 2021.

Citeste si: Fetiţă de 11 ani, spulberată de o maşină de poliţie, chiar pe trecerea de pietoni. Caz asemănător cu cel în care a murit Raisei

Potrivit The Commercial Appeal, Biroul de Investigații din Tennessee a procesat ADN-ul implicat în uciderea doamnei Fletcher în doar câteva ore, datorită unei cereri de urgență a Departamentului de Poliție din Memphis. În cazul violului de anul trecut nu a fost făcută nicio cerere de urgență, notează The New York Times.

Evenimente tragice, unul după altul în Memphis

La cinci zile după răpirea Elizei Fletcher, un alt bărbat din Memphis a pornit un schimb de focuri, omorând patru persoane și rănind alte trei. 

Citeste si: Ce s-a decis în ceea ce privește sentința lui Gheorghe Dincă. Acesta este cercetat în cazul crimelor petrecute în Caracal

Eliza Fletcher a lasăt în urmă, fără voia ei, o comunitate îndurerată și doi copii mici care vor crește fără mamă. Era o persoană care își iubea familia, își iubea religia și își iubea munca, o atletă dedicată care își găsea puțin timp pentru ea însăși în mijlocul unei vieți pline, trezindu-se devreme pentru o alergare.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Decizie în cazul românului filmat în timp ce căra cadavrul unei tinere, într-un tomberon

Vicepreședintele Curții de Conturi, Niculae Bădălău, audiat la DNA! De ce l-au chemat procurorii duminică seara (Antena 3 CNN)

Decizie în cazul românului filmat în timp ce căra cadavrul unei tinere, într-un tomberon

Cine e Neculai Paizan, românul surprins în timp ce căra cadavrul unei tinere în tomberon. Este înfiorător ce au descoperit polițiștii în mașina acestuia

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies