Nelson Mondialu, prins că și-a înșelat soția! Livian și mama lui vor face infarct când vor vedea imaginea interzisă minorilor! FOTO ULUITOR

Nelson Mondialu a fost fotografiat în ipostaze intime cu o tânără! Imaginile au făcut val în showbiz, așa că tatăl lui Livian a fost nevoit să explice despre ce a fost vorba.


In articol:

Totul s-a întâmplat după ce tânăra a apărut la TV și a devenit cunoscută.

Nelson Mondialu a recunoscut "petrecerea" pe care a avut-o cu aceasta și cu o altă tânără.

"În urmă cu ceva timp, am dat anunţ pe unul dintre conturile mele de socializare că organizez o petrecere. Mi-am lăsat numărul de telefon şi am rugat fetele interesate să mă sune. Am primit un telefon şi s-au prezentat la Cluj-Napoca cinci fete din Bistriţa. (...) Am făcut o selecţie şi am păstrat doar două dintre ele... pentru că erau cele mai dotate.

Citeste si: România a ajuns rușinea Europei: Aceasta este imaginea unui Stat cu instituții prăbușite - capital.ro

M-am distrat cu ele ca-n filme. *** este… Doamne, Doamne. Este calificată… Îi place şi alcoolul, e moartă după distracţie. Au stat de vineri până luni, trei nopţi, la mine. *** se îndrăgostise de mine, nu mai voia să plece. Le-am dus la un mall şi le-am cumpărat de încălţat. Ele doreau pantofi cu toc, dar le-am zis că-şi pot rupe genunchii. Aşa că le-am luat câte o pereche de şlapi", a declarat Nelson Mondialu pentru Cancan.

"S-a încercat șantajarea mea"

Nelson Mondialu a dezvăluit că episodul i-a creat probleme și că anumite persoane au încercat să îl șantajeze. În cele din urmă, totul s-a rezolvat.

"Primeam tot felul de mesaje de la persoane necunoscute. Că i-am făcut probleme, că fata ar fi minoră, că o să ajung la puşcărie. La un moment dat, mi s-au cerut chiar şi 20.000 de euro, dar nici eu nu sunt fraier! S-a încercat şantajarea mea. Mi s-a spus că au aflat părinţii ei şi că o să am probleme. Un şmecher din Bistriţa, care era şeful ei, a aflat de toată povestea şi au încercat să mă facă. Dar de la Nelson nu a putut să scoată nimic. Lucrurile s-au rezolvat în cele din urmă pentru că, vorba aia, cunosc şi eu oameni în Bistriţa, nu sunt un oarecare", a mai declarat Nelson Mondialu pentru sursa citată. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies