Nelson Mondialu, bătut cu bestialitate: "Am fost inconștient"! Tatăl lui Livian susține că agresorii au vrut să îl și violeze!

,
Nelson Mondialu
Nelson Mondialu susține că a fost bătut

Nelson Mondialu a făcut un vlog în care apare cu bandaje la cap. El spune că a fost bătut cu bestialitate.


In articol:

Am fost abuzat..Nu pot să vorbesc. Mi-a dat cu piciorul în gură. M-o prins așa de pe voleu. Poc. Mi-a rupt dinții. Nu mai pot să mănânc. M-o bătut. Doamne, te rog frumos ajută Poliția Română să-i bage pe aia la pușcărie”, a spus Nelson Mondialu, într-un vlog.

Nelson Mondialu susține că a fost jefuit și că atacatorii au vrut să îl și violeze.

„M-au dat așa mulți și m-au speriat. A plecat conașa să-mi scoată analizele, că am și două coaste fracturate. Să știți că nu mă las până nu îi bag în pușcărie. Trei inși au sărit pe mine. Nu știu ce mi-au făcut medicii, că am fost inconștient.

Nu îmi era frică de ei, dar au venit de la spate. Unul o venit, m-a bătut pe umăr și mi-a spus „Domnu?” și celălalt mi-a dat cu lopata în cap. Am urmele de la cuiele din lopată. Apoi altul mi-a dat cu cotul la tâmplă. A vrut să mă omoare, dar am avut succes. N-am apucat să dau nici măcar una înapoi.

Tot ce au făcut a fost indecent. Au vrut să mă și violeze. Norocul meu că am păr...Au vrut să-mi dea la..Au vrut să-mi spargă ...”, a mai spus Nelson Mondialu.

Nelson Mondialu, replică de la Bianca Comănici

După ce a atacat-o mai mult timp pe Bianca Comănici, Nelson Mondialu a primit, în sfârșit, replica de la aceasta.

„Nu îmi mai spuneți despre individul acela care face vlog-uri despre mine. O să fac un vlog special. Un mesaj special pentru el, în care o să-i spun ce am să-i spun. Dar până atunci nu spun nimic. Ce să spun despre individul ăsta? Vreți să vă spun toate lucrurile pe care le-a făcut? Nu are rost, ce să vorbesc despre individul asta? Îi dau valoare dacă vorbesc despre el. Am văzut domnul, individul, că i-au zis oamenii lui ce am postat eu. Sigur i-au zis oamenii lui, nu stă el non-stop pe profilul meu. E obsedat de mine, un om la 50 de ani e obsedat de mine. 57 de ani... uite că are aceeași vârstă cu tata. Nu ar sta tata vreodată să vorbească de o copilă. Să mă ferească Dumnezeu dacă credeam eu că ajung să cunosc un asemenea om.

Acest individ care face vlog-uri despre mine nu face treaba asta doar pentru Youtube, el are o obsesie. El sună oameni și vorbește urât despre mine. El caută postări despre mine, a ajuns la un nivel avansat. Obsesie e puțin spus, el a ajuns la hărțuire. Acest om pe mine mă hărțuiește. El spune că eu sunt nora lui. Nu sunt nebuni amândoi, Livian e un om normal. Și când eram împreună, el la fel vorbea. Nu are treabă, Livian nu e implicat aici. Nu mă urăște, dacă mă ura, nu-mi pomenea numele. Nu voia să audă de mine. La el e clar că e ceva acolo, poate vrea să-i fiu iar noră. Habar n-am, dar eu am zis că nu mă mai împac cu Livian. Nu se folosește de mine. El sună oameni și vorbește despre mine. El a încercat să-l îndepărteze de mine pe băiatul ăsta cu care vorbesc eu. Cum să faci așa ceva? Ești psihic instabil? O să mă ocup eu de oamenii ăștia, ei sunt firimituri pentru mine. O să mă ocup de ei. Chiar dacă au scos clipurile și live-urile, eu le am pe gmail. Mi-au trimis susținătorii mei tot. Nu mi-e mie frică de nimeni. N-au ce să-mi facă. Ce ar putea să-mi facă? Să pună oameni după mine să mă bată? Să mă violeze? În ce secol trăim? Stați liniștiți că mie nu mi-e teamă. Am tăcut 1 an de zile, din respect pentru Livian. Nu mai, ajunge, prea mult respect, ajunge”, a spus Bianca Comănici într-un vlog despre Nelson Mondialu.

Nelson Mondialu
Nelson Mondialu

Livian și Bianca s-au despărțit, cel mai probabil, definitiv, însă Nelson Mondialu a continuat să o atace pe fosta iubită a băiatului său în mai multe vloguri pe popularul său cont de YouTube.

Citeste si: Bianca Comănici, mesaj șocant în miez de noapte! Fanii sunt îngrijorați!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bianca Comănici l-a atacat dur pe Nelson Mondialu: "Un nebun"! A rupt tăcerea și a spus totul despre el: "Gata cu respectul"

ALERTĂ METEO de Cod galben în 16 judeţe

Cei care au această grupă de sânge sunt egoiști și răutăcioși! Ce alte trăsături mai au! Descoperire de ultimă oră a cercetătorii japonezi

Bianca Comănici, mesaj șocant în miez de noapte! Fanii sunt îngrijorați!

Livian și Nicoleta de la Puterea Dragostei și-au spus ADIO?! Cei doi foști concurenți au făcut anunțul aseara: "Din cauza unor discuții am încetat ..."


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies