Natalia, lovitură dureroasă pentru Marinel! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!” Aflați cum va reacționa concurentul și ce se va întâmpla marți, 7 februarie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 06 feb 2023, 19:12

Natalia va da cărțile pe față și îi va mărturisi lui Marinel ce anume simte de fapt pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Concurenții din Casa iubirii au parte în continuare în cel de-al doilea sezon de noi momente de senzație, multe surprize dar și de tensiuni de proporții iscate din orgolii și gelozii. După ce în cea mai recentă Gala a fost eliminată Bia, spre marea uluire a tuturor, în prima ediție a acestei săptămâni, băieții vor fi luați prin surprindere de apariția unei noi concurente. Alina, o tânără în vârstă de 21 de ani, a

făcut furori cu intrarea ei în casă băieților și a mărturisit faptul că îi admira pe Radu, Ionuț și Robert și are de gând să îi cunoască mai bine în perioada următoare.

Natalia, lovitură dureroasă pentru Marinel! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

În ediția de marți, în Casa iubirii se vor iscă noi tensiuni în centrul cărora se vor află din nou Robert și

Radu, iar pe de altă parte, Natalia va lansa o lovitură teribilă pentru Marinel, căruia îi va mărturisi fără menajamente faptul că nu are sentimente pentru el și nu a simțit acea scânteie, așa cum s-a întâmplat în cazul Cristinei și al lui Radu.

Citește și: Eliminare cu hohote de plâns în „Casa iubirii”! Bia părăsește competiția, după ce Robert și Mihaela s-au salvat. Cristina izbucnește în lacrimi: „Mă bucur că am avut ocazia s-o cunosc”

Războiul iscat între Radu și Robert va continuă și mai aprig în Casă iubirii. Cei doi tineri vor ajunge din nou la cuțite, iar de această dată mărul discordiei va fi Bianca. Radu îi va cere concurenței să îi spună direct lui Robert că nu îl place pentru că acesta să conștientizeze și să nu mai aibă așteptări în acel sens.

„Robert nu înțelege că tu și Natalia nu îl

placeți! Și vreau să îi spui în față că tu nu îl placi! Că ne-am săturat!”, spune Radu.

Citește și: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea

Pe de altă parte, Natalia se va întâlni cu Marinel între patru ochi și vor încerca să lămurească lucrurile dintre ei. Cu sinceritate în glas, Natalia îi va mărturisi tânărului că nu a simțit acea scânteie pentru el, care să îi stârnească anumite sentimente pentru el și nu are rost să se amăgească.

Horoscop aprilie 2023: Zodiile care vor avea parte de o lună de vis! Totul se schimbă în bine în viața lor

Natalia: La mine nu a fost scânteia aia, cum a fost la Radu, la Cristina! Care într-adevăr se plac pe bune! Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine! Am încercat oarecum, dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!
Marinel: Ai nevoie de timp?
Natalia: Eu mi-am dat timp!

Citește și: Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

 


Bianca, atac aprig la adresa lui Robert! Concurenta și-a ieșit din minți în clipa în care s-a simțit invidiată pentru relația ei cu Alex! „Robert e ofticat de moare, transpiră!”