Motivul pentru care un bărbat din Vaslui a bătut cu bestialitate o bătrână chiar de Sfântul Nicolae. Agresorul a intrat beat peste femeie în casă

Author: Lavinia Medrea

Agresorul a intrat beat peste femeie în casă

Sursa: PixaBay/vremeanoua.ro - colaj Kanal D

Un bărbat din Vaslui, în vârstă de 33 de ani, a bătut cu bestialitate o bătrână de Sfântul Nicolae. Bărbatul era beat și a intrat peste femeie în casă pentru a se răzbuna.

O femeie din Vaslui, în vârstă de 85 de ani, a fost snopită în bătaie de un bărbat care intrase peste ea în casă, în comuna Poienești, în ziua Sfântului Nicolae.

Motivul pentru care un bărbat a snopit în bătaie o bătrână din Vaslui

Agresorul în vârstă de 33 de ani consumase alcool și venise peste femeie în casă pentru a se răzbuna pe ea, deoarece credea că mama lui și bătrână uneltesc împotriva iubitei lui, asta pentru că, acum câteva zile, cele două femei au făcut schimb de tămâie. Bărbatul a bătut-o atât pe bătrână, cât și pe mama lui, asta pentru a demonstra că nimeni nu-i face rău iubitei lui, relatează  Vremea Nouă.

Citește și: Noi acuzații la adresa Părintelui Calistrat. Un călugăr din Iași susține că a fost bătut de acesta: „Mi-a rupt sprânceana de la ochi”

Femeia în vârstă de 85 de ani a ajuns la Spitalul de Urgență din Vaslui, precum și bărbatul care a agresat-o. Bunica a primit îngrijirile medicale necesare în Unitatea de Primiri Urgențe iar agresorul, Vasilică P., a fost dus la Secția Psihiatrie.

După câteva ore de la internare, bărbatul a forțat gratiile de la fereastră și a evadat din spital.

S-a deschis dosar penal pe numele agresorului

„După ce s-au luat declarațiile de la fața locului, bunica noastră a fost transportată cu ambulanța la UPU, iar Vasilică a fost dus la Psihiatrie. După două-trei ore a fugit de acolo după ce a forțat gratiile. A venit acasă, s-a urcat în mașină și a plecat la Roman, de unde este prietena lui, care de altfel a fost și motivul scandalului.

Spunem asta pentru că mama lui credea că femeia cu care stă el e clar-văzătoare. La începutul acestei luni, bunica noastră i-a dat mamei lui niște tămâie, să aibă de sărbători. El a crezut că acea tămâie urmează să fie folosită împotriva iubitei lui, și-a imaginat că bunica noastră și mama lui ar vrea să-i facă rău acelei femei și de Sfântul Nicolae, după ce a băut bine, s-a răzbunat pe ele”, au mărturisit rudele bunicii snopite în bătaie.

Cine este șoferul care i-a rupt piciorul unui pieton în timp ce fugea de Poliție. Incidentul a avut loc în Buzău

Citește și: Pedeapsa primită de Calistrat Chifan după ce a agresat fizic două femei. Preotul a fost reclamat și la poliție

După ce a evadat, fratele mai mare al agresorului l-a adus pe bărbat înapoi la Psihiatrie pentru a-și rezolva problemele cu alcoolul. 

Poliția a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și violare de domiciliu pe numele agresorului. 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies