Motivul pentru care un bărbat din Vaslui a bătut cu bestialitate o bătrână chiar de Sfântul Nicolae. Agresorul a intrat beat peste femeie în casă

Author: Lavinia Medrea

Agresorul a intrat beat peste femeie în casă

Sursa: PixaBay/vremeanoua.ro - colaj Kanal D

Un bărbat din Vaslui, în vârstă de 33 de ani, a bătut cu bestialitate o bătrână de Sfântul Nicolae. Bărbatul era beat și a intrat peste femeie în casă pentru a se răzbuna.

O femeie din Vaslui, în vârstă de 85 de ani, a fost snopită în bătaie de un bărbat care intrase peste ea în casă, în comuna Poienești, în ziua Sfântului Nicolae.

Motivul pentru care un bărbat a snopit în bătaie o bătrână din Vaslui

Agresorul în vârstă de 33 de ani consumase alcool și venise peste femeie în casă pentru a se răzbuna pe ea, deoarece credea că mama lui și bătrână uneltesc împotriva iubitei lui, asta pentru că, acum câteva zile, cele două femei au făcut schimb de tămâie. Bărbatul a bătut-o atât pe bătrână, cât și pe mama lui, asta pentru a demonstra că nimeni nu-i face rău iubitei lui, relatează  Vremea Nouă.

Citește și: Noi acuzații la adresa Părintelui Calistrat. Un călugăr din Iași susține că a fost bătut de acesta: „Mi-a rupt sprânceana de la ochi”

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Femeia în vârstă de 85 de ani a ajuns la Spitalul de Urgență din Vaslui, precum și bărbatul care a agresat-o.

Bunica a primit îngrijirile medicale necesare în Unitatea de Primiri Urgențe iar agresorul, Vasilică P., a fost dus la Secția Psihiatrie. După câteva ore de la internare, bărbatul a forțat gratiile de la fereastră și a evadat din spital.

S-a deschis dosar penal pe numele agresorului

„După ce s-au luat declarațiile de la fața locului, bunica noastră a fost transportată cu ambulanța la UPU, iar Vasilică a fost dus la Psihiatrie.

După două-trei ore a fugit de acolo după ce a forțat gratiile. A venit acasă, s-a urcat în mașină și a plecat la Roman, de unde este prietena lui, care de altfel a fost și motivul scandalului. Spunem asta pentru că mama lui credea că femeia cu care stă el e clar-văzătoare. La începutul acestei luni, bunica noastră i-a dat mamei lui niște tămâie, să aibă de sărbători. El a crezut că acea tămâie urmează să fie folosită împotriva iubitei lui, și-a imaginat că bunica noastră și mama lui ar vrea să-i facă rău acelei femei și de Sfântul Nicolae, după ce a băut bine, s-a răzbunat pe ele”, au mărturisit rudele bunicii snopite în bătaie.

După 16 zile de agonie, Ionuț a murit. Tânărul a fost spulberat de un șofer băut  în noaptea de Revelion.  Alți 5 tineri au fost răniți

Citește și: Pedeapsa primită de Calistrat Chifan după ce a agresat fizic două femei. Preotul a fost reclamat și la poliție

După ce a evadat, fratele mai mare al agresorului l-a adus pe bărbat înapoi la Psihiatrie pentru a-și rezolva problemele cu alcoolul. 

Poliția a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și violare de domiciliu pe numele agresorului. 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies