Motivul pentru care un bărbat a ucis câinele fostei sale soții. Se afla sub influența alcoolului atunci când a comis crima

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 11 dec 2022, 16:37

Se afla sub influența alcoolului atunci când a comis crima

Sursa: PixaBay

Un incident șocant a avut loc în Vaslui, sâmbătă! Un bărbat în vârstă de 48 de ani a ucis câinele fostei sale soții. Iată care a fost motivul.

Un incident șocant a avut loc sâmbătă, în Vaslui, unde un bărbat în vârstă de 48 de ani i-a ucis câinele fostei sale soții.

Motivul pentru care bărbatul i-a ucis câinele fostei soții

Conform IPJ Vaslui, bărbatul se afla sub influența alcoolului atunci când a mers la locuința fostei lui soții, în vârstă de 51 de ani. Pentru că nu a găsit-o acasă, a intrat în curtea ei și i-a ucis câinele, provocându-i răni în zona gâtului. Victima este un cățel din rasa Bichon Maltese.

Citește și: Un bărbat de 32 de ani, din Turcia, a fost împușcat de un câine. Totul s-a întâmplat în timpul unei partide de vânătoare

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de cinci zile. De asemenea, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Citește și: Momentul șocant când un câine a fost filmat alergând pe străzile orașului cu un cap de om în gură. Unde a fost găsit cadavrul bărbatului

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Poliția, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, continuă cercetările în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, violare de domiciliu și amenințare.

Un bărbat care a ucis o cățelușă Amstaff a fost închis 

Evenimentul a avut loc acum trei ani, pe 22 ianuarie 2019, când un bărbat care avea, pe atunci, 47 de ani, a vrut să își înjunghie vecinul pentru că l-a deranjat că soția acestuia dădea jos țurțurii de gheață, care i-ar fi căzut și lui pe balcon.

Sărbătoare 12 mai 2023: Este cruce neagră în calendarul ortodox!

Bărbatul pe care voia agresorul să-l înjunghie avea și un câine Amstaff, pe nume Rita. În acel moment, cățelușa și-a apărat stăpânul, dar a sfârșit fiind lovită de mai multe ori cu cuțitul.

Pe 26 martie 2021, instanța gălățeană a hotărât să-i dea un an de închisoare cu executare bărbatului. În prezent, Curtea de Apel Galați a decis să-i dea închisoare un an de zile pentru uciderea unui cățel și 5.000 de lei daune morale.

„După trei ani de judecată pentru cățelul care mi-a fost omorât, puteam fi eu astăzi în locul ei, acum s-a luat decizia definitivă de a pedepsi agresorul. Mă bucur nespus de mult, i-au dat pedeapsa maximă, nu poate decât să mă bucure. A fost condamnat la  un an de zile cu executare. Astăzi când am plecat de acasă l-am văzut în fața blocului cu bagajul. Se pregătea pentru închisoare, cred. O să imi platească o daună de 5.000 de lei, dar nu mă interesează banii, oricum o să îi donez la Help Lăbuș”, a declarat Laurențiu Costel Bocioc, stăpânul Ritei.

 


Asiye din serialul Totul pentru familia mea a realizat un nou proiect de suflet alături de un celebru coleg de breaslă! Iată în ce ipostaze incendiare au fost surprinși și ce mesaj uluitor i-a transmis frumoasa actriță! „Te iubesc”