Motivul pentru care trei bărbați au snopit în bătaie un polițist aflat în timpul său liber. Agentul a fost agresat fizic chiar în fața băiețelului său de șapte ani

Author: Lavinia Medrea

Agentul a fost agresat fizic chiar în fața băiețelului său de șapte ani

Sursa: PixaBay

Un polițist din Vrancea a fost bătut de trei bărbați în fața copilului său în vârstă de șapte ani, după ce acesta încercase să salveze o femeie agresată de atacatori.

Incidentul a avut loc pe

peronul unei gări din Vrancea, iar polițistul se afla în timpul lui liber. Conflictul a porntit de la faptul că agentul încerca să salveze o tânără agresată de trei indivizi, care mai apoi s-au năpustit peste el în fața copilului său în vârstă de doar șapte ani. 

Motivul pentru care trei bărbați au snopit în bătaie un polițist aflat în timpul său liber

Dacă fapta se va încadra exclusiv la lovire, cei trei agresori riscă până la doi ani de închisoare. În cazul unei cercetări pentru ultraj, pedeapsa ar putea crește până la 12 ani. 

Citește și: Un medic din Timișoara, amendat de polițiști după ce ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu un minor, în mașină

Polițistul a fost bătut de cei trei

indivizi în jurul orei 20:00, pe peronul gării din Gugești, județul Vrancea. Agentul, în vârstă de 36 de ani, era alături de fiul lui în vârstă de șapte ani și așteptau trenul. Acesta văzuse cum trei bărbați agresează o femeie pe peron, întâi cu injurii verbale, apoi cu agresiuni fizice. 

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Polițistul în vârstă de 36 de ani s-a apropiat de ei pentru a-i îndepărta de femeia agresată, dar atacatorilor nu le-a păsat că stă de vorbă un polițist cu ei. S-au năpustit asupra lui cu pumnii și picioarele, chiar în fața copilului de șapte ani. După ce a reușit să scape din ghearele lor, polițistul și-a anunțat colegii asupra faptei care a avut loc.

Cei trei tineri, reținuți pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, au fost puși sub control judiciar pentru 60 de zile.

Motivul incredibil pentru care un bărbat și-a ucis soția lovind-o cu cratița în cap

Bărbatul și-a ucis soția vineri, în locuința lor din Saint-Étienne-du-Rouvray, Seine-Maritime. Pensionarul s-a dus la procuratură din proprie inițiativă, la puțin timp după ce și-a lovit mortal soția cu o cratiță în cap. Bătrânul a recunoscut tot ce a făcut și a fost pus sub acuzare duminică pentru omor calificat. 

O femeie de 50 de ani a ajutat la condamnarea soțului care abuza sexual minore, după pozele indecente pe care le trimitea fetelor

Citește și: Cine este medicul care a fost prins de polițiști în timp ce încerca să întrețină raporturi intime cu un minor. Evenimentul a avut loc în Timișoara

Conform procurorului din Rouen, Frédéric Teillet, pe cratița cu care bărbatul și-a ucis soția s-au găsit pete de sânge. Arma crimei a fost găsită în casa cuplului de pensionari, iar autopsia a confirmat declarațiile agresorului. 

Soția atacatorului a fost lovită în frunte cu o cratiță, lucru care a dus la insuficiență cardiorespiratorie. În timpul audierii, soțul femeii decedate a susinut că a lovit-o o singură dată pentru că ar fi vrut să se apere de bătrâna care ar fi intenționat să îl muște, spune procurorul. Bărbatul a fost pus în arest preventiv, relatează  Le Parisien.

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.