Motivul pentru care nimeni nu a sărit în ajutorul fetei de 15 ani din Galați, care a fost agresată sexual de către fostul iubit, în baia unui mall

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 04 dec 2022, 10:47

Motivul pentru care nimeni nu a sărit în ajutorul fetei de 15 ani din Galați care a fost agresată sexual de către fostul iubit, în baia unui mall. Adolescenta a strigat din răsputeri după ajutor

Sursa: Istock

O fată de doar 15 ani din Galați a fost agresată sexual de către fostul ei iubit, în baia unui mall. Fata a strigat momente bune după ajutor, dar nimeni nu a sărit să o ajute.

Fostul iubit al fetei de 15 ani, care a fost agresată sexual, într-un mall din Galați, este dat în urmărire națională.

Acesta a reușit să scape, dar a fost identificat.

Adolescenta de 15 ani, agresată sexual într-un mall din Galați, nu a fost auzită din cauza muzicii

Conform anchetatorilor, muzica din mall era dată atât de tare, încât fata nu a fost auzită, oricât de mult și de tare a strigat ea după ajutor. În tot acest timp, agresorul fetei este liber de cinci zile, iar poliția l-a dat în urmărire națională.

Când incidentul tragic a avut loc, fata de doar 15 ani se afla în mall-ul din Galați, împreună cu două prietene, la cumpărături. La un moment dat, aceasta a rămas singură și a mers la baie, moment în care, fostul ei iubit, care este cu doi ani mai mare, ar fi urmărit-o.

Băiatul a profitat de faptul că nimeni nu era prin preajmă și că nimeni nu avea cum să o ajute și a dus-o într-una din băile destinate mamelor cu copii mici, deoarece extrem de puține persoane intră în acea încăpere.

Citește și: „Bunica mă lega de pat”. Gabriel Apostol, judecătorul care și-a injectat benzină în vene, dezvăluiri dureroase despre traumele din copilărie

Fata a fost bătută și violată și nimeni nu a putut să sară în ajutorul ei, deoarece muzica era dată mult prea tare.

„Din cauza zgomotului puternic de fond, precum şi a aglomeraţiei, a fost observată foarte târziu.

Autorul este identificat şi, în prezent, se fac cercetări pentru a se identifica unde este”, a transmis Cătălin Constantinescu, procuror Galați.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Fata a fost salvată din pură întâmplare

În timp ce se îndrepta către toaletă, un bărbat a auzit zgomotele și, inițial, a crezut că este o mamă care își ceartă copilul. Atunci când și-a dat seama, de fapt, ce se petrecere, bărbatul a sunat imediat la 112.

Băiatul de 17 ani, conștient de gravitatea faptelor, a fugit de la fața locului, pentru a nu fi prins de polițiști. Mai mult decât atât, oamenii legi l-au identificat și, acum, îl caută în toată țara.

În prezent, fata se află în grija asistenților de la Protecția Copilului, iar, dacă băiatul va fi găsit vinovat pentru viol, poate sta în spatele gratiilor chiar și zece ani.

Kanal D, lider de audiență cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la orașe

Citește și: Un bărbat de 22 de ani din Vaslui este acuzat că a răpit și sechestrat o fată de 13 ani, care a mai fost agresată sexual și în trecut

„Familia victimei colaborează cu noi. Am şi stabilit un program de consiliere. Minora a fost afectată. Era în stare de şoc, a fost lovită, afectată psihic şi emoţional ”, a declarat Gabriela Ghermăneanu, Protecţia Copilului, conform observatornews.ro.

 

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies