Motivul pentru care Brigitte Pastramă a făcut pușcărie doi ani: „Încasări pe care eu nu le-am văzut niciodată”. Calvarul a început de când primul soț a decedat

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 iun 2023, 12:34

Deși a încercat să își demonstreze nevinovăția, aceasta a ajuns în spatele gratiilor

Sursa: captura video

Brigitte Pastramă a făcut pușcărie doi ani, la scurt timp după ce primul ei soț a murit. Aceasta susține că a fost trasă pe sfoară de manager-ul unuia dintre cluburile soțului ei și care a băgat-o intenționat în spatele gratiilor.

Brigitte Pstramă a fost condamnată la doi ani de închisoare cu executare, la scurt timp după moartea soțului ei.

Deși a încercat să își demonstreze nevinovăția, aceasta a ajuns în spatele gratiilor, în timp ce fiul ei a fost crescut de părinții săi. Aceasta a făcut declarații fără perdea, în emisiunea „În Oglindă”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive

Brigitte Pastramă a făcut doi ani închisoare, fiind nevinovată

Brigitte Pastramă și primul ei soț, Octavian Sfăt, au avut o căsnicie de scurtă durată, deoarece acesta a suferit un atac de cord, cu nici o săptămână înainte de Crăciun, în urma căruia a murit.

Aceasta a moștenit toate afacerile sale, doar că unul dintre angajați nu au acceptat ca ea să îi fie șefă, motiv pentru care, prin intermediul anumitor tertipuri, a băgat-o la închisoare.

„Managerii care se ocupau de acele locuri nu au acceptat să aibă o șefă femeie. Primul lucru, a plecat un manager, la trei săptămâni, pentru că el nu a acceptat să primească indicații de la o femeie.

Manager-ul de la celălalt club m-a furat un miliard și m-a băgat pe mine la pușcărie, pentru recuperare de bani. După ce a furat un miliard, m-a băgat pe mine la pușcărie, adică eu am devenit infractoarea, după ce am fost furată, dar banii nu i-am recuperat”, a declarant Brigitte Pastramă.

Citește și: Brigitte Pastramă, victima violenței domestice: „Să îmi pună o floare pe mormânt”. Declarațiile cutremurătoare despre momentul în care a crezut că o să își piardă viața

Nu a durat mult de la moartea lui Octavian Sfăt până când alte probleme au început să apară în viața acesteia și, la trei luni de la decesul bărbatului, a avut loc furtul abia menționat.

Citește și: Urlete de durere la căpătâiul lui Marius, tânărul mort în explozia de la Călimănești. Ți se rupe sufletul!

„Eu am făcut pușcărie, deoarece am o plângere de la manager-ul clubului unde nu am încasat, de când a murit Tavi, niciun ban.

El a încasat toți banii, inclusiv băutura, alcoolul cumpărat de la negru, din vamă, și îl vindea în numele firmei pe care am moștenit-o”.

Brigitte Pastramă a fost închisă de oamenii de încredere ai fostului soț

Din cauza acuzațiilor care i-au fost aduse, dar și din cauza faptului că manager-ul vinovat a fugit, nu și-a putut demonstra nevinovăția. Mai mult decât atât, Brigitte a recuperat doar o mică parte din suma care i-a fost furată, fără a primi ce i se cuvine nici până în ziua de azi.

„În momentul în care l-am întrebat de încasări și cât s-a încasat și am vrut să fac inventarul, a fugit și mi-a făcut plângere mie și am ajuns eu, din păgubit, infractoare (…) Așa am ajuns eu la pușcărie, din cauza manager-ului de la clubul pe care l-am moștenit. Când l-am întrebat de ce nu am încasări și de ce aduc bani de acasă, a plecat și m-a băgat el la pușcărie”, a menționat aceasta.

De asemenea, Brigitte a mai menționat că a fost acuzată de manager că l-a bătut, susținând că nu putea face acest lucru la vârsta de 26 de ani, după ce a rămas fără soț. „Am fost arestată, mi s-a dat drumul, am fost arestată din nou, mi s-a dat drumul și, după care, a trebuit să mă duc la pușcărie doi ani.

Brigitte, dezvăluiri despre mariajul cu Ilie Năstase:

Citește și: Brigitte si Pastrama divorteaza! O persoana apropiata de cei doi a rupt tacerea: "Vor sa..."

Eu de asta am făcut pușcărie, pentru că am fost acuzată că mi-am recuperat 5.000 de euro din banii furați din încasări pe care eu nu le-am văzut niciodată, în clubul pe care îl gestiona unul dintre manageri”, a povestit Brigitte.