Motivul incredibil pentru care o profesoară de fizică a ajuns să pozeze nud pe OnlyFans. Femeia și-a dat demisia din cauza părinților și stresului de la școală

Author: Lavinia Medrea

Femeia și-a dat demisia din cauza părinților și stresului de la școală

Sursa: PixaBay/Twitter Murat SONGUN - colaj Kanal D

O femeie în vârstă de 33 de ani, profesoară de fizică, a postat fotografii nud pe OnlyFans pentru a-și ajuta mai repede fiul bolnav. Judecata părinților elevilor și stresul de la școală au împins-o să demisioneze din post.

Kirsty Buchan, o mamă și o profesoară de

fizică în vârstă de 33 de ani, a fost nevoită să-și mărească rapid veniturile pentru că are un copil bolnav. Pentru că avea nevoie de bani, femeia a început să pozeze nud pe OnlyFans. Totul a mers bine, până când fotografiile au ajuns în mâinile părinților și elevilor de la școală. 

Motivul pentru care o profesoară a ajuns să pozeze nud pe OnlyFans

Profesoara a demisionat din funcția de la Liceul Bannerman din cauza scandalurilor generate de părinți, supărați că cea care le predă copiilor lor se afișează în ipostaze indecente, potrivit  Mirror.

Kirsty Buchan spune că nu a avut parte de prea mult sprijin din partea școlii, astfel că a trebuit să se angajeze altundeva după ce i s-a refuzat ajutorul financiar pentru creşterea copilului ei bolnav.

Citește și: Exclusiv! Oana Lis despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: "I s-au mai ameliorat durerile. Le mulțumesc oamenilor pentru ajutorul financiar"

Părinţii unora dintre elevii profesoarei de fizică au depus plângere şi la primărie, unde a fost deschisă o anchetă, dar femeia a demisionat înainte să fie sancționată. 

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

„Imaginile care nu mai lasă loc de imaginaţie au ajuns peste tot, inclusiv pe grupurile de WhatsApp ale părinţilor. Unele dintre ele erau extreme”, a povestit tatăl unui elev. 

Citește și: Exclusiv! Ruby are sau nu cont pe OnlyFans? Cântăreața a spus adevărul despre cea mai recentă postare: "Mă uit în oglindă, mă mângâi"

„Este ultima persoană de la care te aştepţi să fie profesor de ştiinţe. Este, în mod evident, foarte inteligentă şi e pasionată de artele dramatice. Le-a spus tuturor că e în căutarea unui job part-time, pentru a-şi suplimenta veniturile. Însă cred că era conştientă de riscurile unei astfel de decizii”, a declarat un alt părinte.

Cine este Maria Georgiana, tânăra care face 40 de mii de euro pe luna pe OnlyFans. Povestea tulburătoare de viață a româncei de succes

Profesoara a apelat la OnlyFans din lipsa de bani pentru fiul bolnav

Femeia spune că a ajuns să creeze conținut pentru OnlyFans dintr-un singur motiv, acela că fiul ei, în vârstă de 11 ani, este grav bolnav, suferind de o afecțiune care îi atacă stomacul. În prezent, micuțul este pe lista de aşteptare pentru operație. 

„Unii oameni ar putea spune că trebuie să fiu nebună ca să trec de la catedră la poze nud în online. Dar eu m-am convins că aş fi fost mai nebună să mă mulţumesc cu slujba asta, când am nevoie de bani în fiecare zi. Stăteam trează până la 1 noaptea, muncă pe care nu mi-o plătea nimeni. Plângeam râuri de lacrimi când mă gândeam la situaţia prin care trec. Apoi am aflat că alţi profesori câştigă 50.000 de lire pe lună pe acest site, iar eu am un copil bolnav acasă, care are nevoie de o mamă avută”, a povestit profesoara de fizică.

„Am facturi de plătit, am rate la bancă... Nu a fost o decizie ușoară. Primăria din Glasgow spune că mă va trage la răspundere, dar nu le voi oferi satisfacţia asta. Simt că am scăpat de o mare greutate de pe suflet, acum că am demisionat”, a mai spus aceasta.

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.