Momentul în care Georgina Rodriguez a încetat să se mai vadă cu Cristiano Ronaldo

,

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo sunt un cuplu extrem de bine sudat. Însă, a fost o perioadă în care cei doi au stat despărțiți.


In articol:

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez  formează unul dintre cele apreciate cupluri din lumea fotbalului. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă a existat un moment în care Georgina a încetat să se mai vadă cu starul portughez de la Manchester United.

Citeste si: Leo Messi, depistat pozitiv cu COVID. PSG a anunțat cum se simte jucătorul de fotbal după ce s-a infectat cu coronavirus

Momentul în care Georgina Rodriguez a încetat să se mai vadă cu Cristiano Ronaldo

La începutul relației lor, în 2016, când tatăl Georginei, Jorge, a suferit un infarct, cei doi îndrăgostiți au decis că o pauză le-ar prinde bine pâână se mai liniștesc.

"Nu a fost ceva brusc. A durat un pic, poate câteva luni, pentru că, în acea perioadă, ne-am cam oprit din a ne vedea", a spus Ronaldo, potrivit publicației Dailymail.

Citeste si: Un fan înfocat a intrat pe teren și s-a dus direct la Cristiano Ronaldo! Incredibil ce reacție a avut starul portughez VIDEO

"Cristiano avea multe meciuri și atunci a avut loc și problema cu tatăl meu. Am fost, pentru scurt timp, absentă, eram tristă, iar la un moment dat, am dat unul peste altul la un alt eveniment, iar el m-a scos la o cină. M-am gândit că, în sfârșit, șansa mea a venit", a recunoscut Georgina, care a împlinit 28 de ani joi, 27 ianuarie.

Georginei Rodriguez a avut o copilărie sărăcăcioasă, fotomodelul a ajuns să ducă o viață de lux după ce l-a cunoscut pe Ronaldo, potrivit digisport.ro.

Unchiul său, Jesus Hernandez, care a ajutat la creșterea Georginei, după ce tatăl ei a fost arestat pentru trafic de droguri, o acuză pe tânără că uită de unde a plecat.

"Poate îi este rușine cu noi și consideră că este mai bună decât noi pentru că noi nu trăim în lux, ca ea. Eu nu i-am cerut nimic niciodată, ne-a sunat o dată sau de două ori de când am aflat că se vede cu Cristiano Ronaldo.

Eu mă ocupam de cumpărături pentru Georgina și sora ei, le luam haine, le plăteam facturile la curent și apă, am făcut totul. Georgina locuia cu mine în anii adolescenței, până în ziua în care l-au trimis pe cumnatul meu înapoi în Argentina", a spus unchiul Georginei, Jesus Hernandez.

Tatăl Georginei a murit în 2019. Georgina este acum însărcinată cu gemeni.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Decizia Poliţiei în cazul miliardarului prins cu 400 de kilometri pe oră pe o autostradă din Germania. „Nimeni n-a fost în pericol” VIDEO

SUA au testat cu succes o armă hipersonică. Are o viteză de 5 ori mai mare ca sunetul!

Poliția face anchetă după ce un bărbat dat dispărut, care a avut o altercaţie cu mai mulţi tineri, a fost găsit mort

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Franța va apăra Finlanda și Suedia în cazul declanșării unui atac militar! Cele două țări au stârnit furie din cauza cererii lor de aderare la NATO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies