Momentul ca momentul, dar sânii Andei Adam în Gala Bravo, ai stil! Celebrities, au îngenuncheat audiența!

Author: Alice Popescu
Actualizat: 14 nov 2021, 08:49

Anda Adam, cea mai sexy tinuta la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Anda Adam a avut o aparitie de zile mari in Gala Bravo, ai stil! Celebrities datorita outfit-ului cu care a aparut.

Anda Adam a avut o ținută spectaculoasa în Gala "Bravo, ai stil! Celebrities cu numărul 10 în care ținută concurentei a fost la mare înălțime.

Cântăreață a făcut deliciul telespectatorilor și a celor prezenți în platoul emisiunii cu un decolteu absolut fabulos. De fapt a fost vorba doar despre un body tip plasa care i-a acoperit sănii, iar jacheta de pe deasupra nu a făcut decât să potențeze efectul pe care Anda știe foarte bine să și-l asume când vine vorba de corpul sau.

Citeste si: Anunț-soc la Bravo, ai stil! Celebrities. Ioana Filimon este eliminată: "Este descalificată și nu mai face parte din competiție!"

Pe lângă acest detaliu pe cât de sexy pe atât de ucigător, Anda Adam a reușit să smulgă juraților numai note mari. Raluca și Tibi fiind extrem de convinși de moment și ținută acordandu-i note de 4 aproape de maxim. Maurice Munteanu, analizând mai în detaliu, a hotărât că au fost și mici scăpări în ce privește ținută, însă și el i-a acordat nota 3.

Anda Adam a incins atmosfera la Bravo, ai stil! Celebrities cu cea mai sexy tinuta

Raluca Badulescu:"Mie îmi amintești cu ținută pe care ai ales-o de Uma Thurman când a plecat în revenge-urile alea. Toate aveau satâr, erau obligate și îmi place costumul, mi-a plăcut momentul, dar mi se pare că trebuia să fie amuzanta ținută, ci mai mult dramatica. Trebuia să duci mult mai mult în dramatism. Ținută iți vine bine, este un custom made, iți vine foarte bine. Îmi place că ai ales negru că nu ai venit cu doua codițe roz.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Maurice Munteanu:"Și mie îmi place că ai venit îmbrăcată în negru, nu mă trimite neapărat cu gândul la acea fluiditate care exista în garderoba japoneza feminina indiferent de faptul că fetele făceau parte din yakuza. Iți vine bine ținută, nu îmi place imprimeul, cred că partea de rochie trebuia să fie mai lunga. Dar îmi place că ai venit îmbrăcată în negru și asta este o alternativa kinca.

Cine este și cum arată fostul soț al Andei Adam. De ce a fost condamnat acesta la închisoare

Citeste si: Ce a făcut Ioana Filimon după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities! Imagini în premieră cu fosta concurentă

Bravo, ai stil! Celebrities. Sanii Andei Adam au facut ravagii in platoul emisiunii

Tibi Clenci:"Albul creează un grafism, însă nu mă supară. Ești o gheișă și pot să facă cu acel sat felul, a mai completat unul dintre cei mai exigenți jurați.

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies