Momente de răsfăț culinar în familia Kanal D România. Înghețata Moritz Eis, vedeta petrecerii de lansare a grilei de toamnă

,
inghetata Moritz Eis

În familia Kanal D nu lipsesc momentele de răsfăț culinar, astfel că la petrecerea de lansare a grilei de toamnă, toți cei prezenți și-au delectat papilele gustative cu delicioasa înghețată Moritz Eis.

De la petrecerile de lansare a grilelor Kanal D, organizate în fiecare toamnă și primăvară, distracția și preparatele delicioase nu lipsesc niciodată. La fel s-a întâmplat și la grătarul organizat la început de septembrie în familia Kanal D România, în cinstea noii grile de programe din această toamnă. Evident, momentele dulci nu au lipsit, iar toți cei prezenți s-au putut bucura de gustul fin, cremos și de aromele înghețatei Moritz Eis.

1 septembrie, motiv de petrecere în familia Kanal D. Invitații s-au bucurat de gustul înghețatei Moritz Eis 

Toamna a început în forță la Kanal D, cu emisiuni fresh și seriale de excepție care să îi țină pe telespectatori în fața televizoarelor. În cinstea grilei de programe din această toamnă, familia Kanal D a sărbătorit cu un grătar pe cinste, dar și cu un desert care este pe placul oricui, indiferent de anotimp. Chiar dacă toamna și-a intrat deja în drepturi, vremea frumoasă de afară i-a determinat pe cei prezenți la petrecerea Kanal D, organizată în aer liber, să guste din delicioasa înghețată Moritz Eis.  

Prezentatori de televiziune, reporteri și oameni de televiziune care se asigură că cei de acasă primesc doar produse media de calitate s-au bucurat de un răsfăț culinar în adevăratul sens al cuvântului.

Înghețata artizanală Moritz Eis, preparată doar din ingrediente naturale, i-a făcut pe cei prezenți la petrecere să prelungească puțin vara și să se bucure din plin de desertul sezonului cald. 

inghetata Moritz Eis

Înghețata Moritz Eis a fost vedeta petrecerii. Aromată, cremoasă și disponibilă în mai multe sortimente, înghețata Moritz Eis i-a îndulcit pe toți cei care au luat o mică pauză de la activitatea din redacție sau din platourile de televiziune Kanal D.

La petrecerea organizată în cinstea grilei de toamnă Kanal D România, toți cei prezenți au socializat și s-au bucurat împreună de câteva momente de răsfăț culinar. 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Andreea Mantea emoționează telespectatorii cu „O nouă șansă”, la Kanal D!

Șeful Enel, profeție terifiantă: piața de energie va avea doi ani de volatilitate extremă

Andreea Mantea emoționează telespectatorii cu „O nouă șansă”, la Kanal D!

Ce se intampla cu serialele ''Nehir'' si "Doctorul minune", de la Kanal D! Care sunt noile zile si ore de difuzare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies