Momente de agresivitate fara precedent, in casa "Te vreau langa mine"! Doi barbati au ajuns la cutite dintr-un motiv banal! Iata ce anume a iscat scandalul si ce s-a intamplat

Cei doi participanti au devenit agresivi spre disperarea partenerelor lor.

Recent intrati in "casa iubirii", Costi si Carmen au fost intampinati cum se cuvine de celalalte perechi, insa totul s-a transformat rapid intr-un mare scandal, deoarece noul cuplu si-a aratat dorinta de a ocupa cea mai spatioasa camera.

"Imi aleg ce camera vreau, am prioritate! Sunt la inceput de drum cu femeia mea si merit ceva bun! Eu fac regulile aici, nu imi pasa de voi! O sa stau in camera lui Bogdan", a spus Costi.
Atitudinea lui Costi l-a infuriat foarte rau pe Bogdan, care si-a simtit amenintat locul in acea camera si i-a sugerat lui Costi sa mearga impreuna cu noua sa partenera in camera de la etaj, acolo unde au stat si ei la inceput.
"Nu ai niciun drept sa faci pe seful cu noi! Nu plec din camera mea si a Elenei! , a spus Bogdan.

Dupa nefericitul eveniment din casa "Te vreau langa mine", Costi si partenera lui au fost chemati in platoul emisiunii pentru a da socoteala pentru comportamentul avut fata de Bogdan. Gabriela Cristea a hotarat ca soarta noului cuplu sa fie decisa de publicul telespectator, iar in urma voturilor lor cei doi vor intra sau nu in casa. Iata ce reactie a avut Costi cand a auzit pedeapsa primita:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate