Moment neasteptat in platou la WOWbiz! Mentalistul Andrei Voicu l-a hipnotizat si i-a poruncit sa fie agresiv cu Andreea Mantea. Ce-a urmat a fost...spectacol!

Andrei Voicu, mentalistul care a fascinat o tara intreaga cu sesiunile lui de hipnoza, a fost invitat in platou la WOWbiz.

Andrei Voicu, mentalistul care a fascinat o tara intreaga cu sesiunile lui de hipnoza, a fost invitat in platou la WOWbiz. Andrei Voicu a fost intampinat de un arsenal de vedete in platou, insa de departe, cel mai receptiv om la hipnoza din platoul emisiunii a fost Bubu, tobosarul din band-ul emisiunii.
Bubu a fost invitat sa vina langa el, iar Andrei Vaicu i-a dat o serie de porunci inedite.


"Oricine va incerca sa il scoata din aceasta stare, nu va reusi. Te vei trezi si vei fi Andreea Mantea, inainte de emisiune", a spus hipnotizatorul.
"Emilia...Emilia! Emilia, ma auzi? Eu nu stau langa omul ala (n.r. Andrei Voicu)", a inceput Bubu sa i se adreseze producatoarei emisiunii.
A doua porunca a fost una...la limita. Andrei Voicu i-a indus tobosarului ideea ca Andreea Mantea il enerveaza foarte tare.

Nu a durat mult, iar Bubu s-a dus glont spre ea!
"Ba, fetito, ce cauti tu aici?", a fost reactia violenta a lui. Reactia lui a fost atat de puternica, incat Andrei Voicu a trebuie sa intervina si sa il opreasca, spre uimirea Andreei Mantea.
"Cum am ajuns acolo? Acolo m-am relaxat?", a fost raspunsul confuz al lui Bubu atunci cand s-a trezit din hipnoza.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate