Moartea studentei japoneze a bagat frica in taximetristi! S-au ales cu noi amenzi dupa o noua razie VIDEO

Legea degeaba e lege, daca nimeni nu o respecta!

Nici acum unii taximetristi nu s-au invatat minte ca trebuie sa fie corecti. Pe o cursa in valoare de 10 lei scoti din buzunar, dublu, chiar si triplu, daca nu esti atent. Tarifele se negociaza mai ceva ca la piata. Victime sigure cad cei care abia ajung in Bucuresti si nu prea cunosc smecheriile soferilor.

Priviti ce fac unii taximetristi in Gara de Nord! Alaturi de un politist sub acoperire, reporterul Kanal D a fost pentru cateva ore client. Un alt taximetrist intervine in discutie. Se ofera el sa ne duca la destinatie. Cand ajungem, soferul este luat la intrebari de un echipaj de politie. Se incurca in explicatii.

Alta cursa, alta locatie. Masina in care ne urcam nu are nici macar insemne de taxi si nici aparat de taxat. Dar ce conteaza? Soferul ne spune pe loc pretul calatoriei. Si ajungem la gara imediat. Soferul a fost luat si el pe sus de o echipa de politie.
Ba chiar, am avut si cazuri de crima in care au fost implicati taximetristi. De notorietate ramane cazul japonezei ucise pe DN1.

La patru luni de la moartea tinerei, Vlad Niculae, barbatul acuzat ca ar fi omorat-o, a fost trimis in judecata. Alaturi de el este invinuit si taximetristul care i-a dus pe cei doi in acea noapte fatidica de la aeroportul otopeni pana intr-o padure din Ilfov.
A trebuit ca un cetatean strain sa moara ca sa se descopere de fapt ca Vlad Niculae era un criminal in serie. El este trimis in judecata in alte patru cazuri de omor deosebit de grav, viol si talharii. pana si procurorii au ramas socati de modul in care acesta si-a ucis victimele. Justitia va decide cati ani va sta dupa gratii.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate