Misha, participanta cu chipul pictat, risca sa fie eliminata definitiv din emisiune! Iata cum s-a comportat aceasta la paravan si ce gest al acesteia a iscat controverse in platou

Tanara a solicitat un regim preferential insa totul s-a intors impotriva ei.

Deranjata de faptul ca cel sosit la paravan, pentru a o cunoaste, nu s-a pliat pe cerintele impuse de ea, Misha a subliniat in repetate randuri ca astepta sa cunoasca doar barbati care nu au obligatii si care sunt dispusi sa plece impreuna cu ea in Canada. Iar in caz contrar aceasta si-a exprimat dorinta de a nu fi prezenta permanent in emisiune, ci doar in zilele in care vin barbati pentru ea.

Conditiile impuse de participanta au declansat o adevarata isterie in platou, in randul colegilor ei, care nu au fost de acord cu cerintele tinerei si au ripostat. Pe de alta parte, Gabriela Cristea a intervit, reamintindu-i acesteia ca toti participantii trebuie sa respecte anumite reguli si ca nimeni nu poate sa faca exceptie.
Desi i s-au inoculat conditii drastice, Misha a continuat sa isi expuna punctul de vedere, iar prezentatoarea TV a ajuns la capatul rabdarii si s-a vazut nevoita sa ia o decizie radicala in privinta tinerei cu fata pictata:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate