Mircea Geoană, despre momentul în care s-a întâlnit cu Vladimir Putin. Ce i-a spus preşedintele Rusiei despre România

,
Mircea Geoană

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

[Sursa foto: Facebook Mircea Geoană]

Mircea Geoană a fost avertizat de Vladimir Putin. Ce i-a spus liderul de la Kremlin despre România.


In articol:

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a vorbit, în cadrul unui podcast, despre momentul în care s-a întâlnit cu președintele rus Vladimir Putin.  Acesta a mărturisit ce i-a spus liderul rus despre țara noastră.

Mircea Geoană.

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

[Sursa foto: Facebook Mircea Geoană]

Citeste si: România, următoarea țintă a lui Putin? Anunțul făcut de un senator al Statelor Unite

Mircea Geoană, despre momentul în care s-a întâlnit cu Vladimir Putin. Ce i-a spus preşedintele Rusiei despre România

Mircea Geoană a fost invitat recent într-un podcast în care a vorbit despre problemele actuale de securitate națională, despre eventuala revenire a sa în politica românească, dar și despre discuțiile sale cu  Vladimir Putin.

Secretarul general adjunct al NATO a dezvăluit că a fost total surprins atunci când Vladimir Putin a încercat să convingă România să stea departe de Uniunea Europeană.

Citeste si: Vladimir Putin, pregătit să discute despre un schimb de prizonieri cu Ucraina. Anunțul făcut de Cancelarul Austriei

Vladimir Putin i-a avertizat pe oficialii români că țara noastră ar putea fi transformată de către UE „într-o colonie economică”.

„Da. L-am întâlnit pe Vladimir Putin. Și mi-a spus: «Mă, suntem foarte nemulțumiți că ați intrat în NATO, dar cu americanii mai știm să lucrăm, dar atenție cu UE, că vă transformă în colonie economică!».

Încerca să ne convingă să stăm departe de Uniunea Europeană, m-a frapat, eu credeam că NATO ar fi marea lui temere.

Nu l-am ascultat, dacă zice ceva, eu fac opusul, mă duc în cealaltă direcție! Ce s-ar fi întâmplat cu România dacă nu eram în NATO?!

Unde s-ar fi oprit rușii? În ce situație am fi fost? Am fi avut bravura ucrainenilor? Am fi avut sprijin atât de mare din partea Occidentului?”, a explicat secretarul general adjunct al NATO.

„Trebuie să alegi: vrei să fii într-o casă cu temelie serioasă și o țară serioasă, vrei să fii un om liber, să ai podcast-uri, să-ți alegi liderii care-ți plac și să-i trimiți la plimbare pe ăia care nu-ți plac sau vrei să mergi la gulag pentru că ai avut curajul să spui ceva împotriva iubitului conducător”, a adăugat Mircea Geoană.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Calendar creștin-ortodox 25 iunie 2022: Cum a devenit o fiică de senator sfântă muceniță! O sărbătorim azi! E dezlegare la pește

Lovitură pentru români! Amenzile vor curge în lanț pentru toți cei care nu respectă noile reguli

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ce se dă de pomană de Sânziene 2022. Tradiția pe care toți credincioșii o respectă pe 24 iunie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies