Mihai Razvan Ungureanu: "Sunt bani pentru marirea salariilor bugetarilor" VIDEO

,

Unul vine, altul pleaca. Executivul condus de Mihai Razvan Ungureanu a stat cateva zile in umbra pana sa dea lovitura de gratie: urmatorul guvern are suficienti bani pentru cresterea salariilor. S-a asigurat de acest lucru insusi premierul Ungureanu.

"Situatia economica permite astazi revenirea salariilor bugetarilor la nivelul anterior masurilor de austeritate asumate de executivul anterior. Lasam aceste lucruri pregatite pentru a fi puse in practica".

 

Acesta a fost mesajul principal al premierului Mihai Razvan Ungureanu la finalul sedintei de guvern. Oare pe ce sa se bazeze premierul Ungureanu cand face afirmatii atat de convingatoare?

 

Dupa indelungi socoteli, echipa care paraseste palatul Victoria pare sa fi lasat adevarate comori in bugetul de stat. Ungureanu

spun ca sunt inca resurse pe care noul executiv poate sa  le adune la buget.

 

Daca tot a fost o misiune atat de usoara de ce nu a facut-o chiar guvernul Ungureanu?

 

Ne explica seful guvernului: "Am considerat ca a fi prudenti si a nu face promisiuni care nu au acoperire este in primul rand semnul respectului guvernamental fata de cetatenii acestei tari".

 

Cu toate aceste masuri luate de Ungureanu, cresterea salariilor pare sa fie floare la ureche pentru guvernul Ponta.

 

Guvernul Ungureanu a fost inlaturat vineri de la palatul Victoria in urma motiunii de cenzura depusa de opozitie. Votata de majoritatea parlamentarilor, mandatul lui Ungureanu in fruntea executivului a fost de doar 78 de zile.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Rezultate Loto 6 din 49 joi, 25 martie 2021. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc Live Report uriaș la Joker!

Google nu vrea să blocheze cookie-urile din Chrome mai devreme de sfârșitul lui 2023

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

Vești importante pentru elevi! ASTĂZI începe simularea examenului de Bacalaureat 2021 cu proba la limba română. Ce reguli trebuie să respecte elevii de clasele XII-XIII

Ce pericole va aduce valul trei de pandemie? Cei mai vulnerabili vor fi copiii și tinerii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies